Çözüldü QCY T13 ANC ses gecikmesi nasıl düzelir?

• Konuyu başlatan WHT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.414
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WHT

Hectopat
Yer
İstanbul
QCY T13 ANC var, (adaptör: BT 4.0). YouTube'da gecikme yok, varsa da hissetmiyor. Oyunlarda gecikiyor. LoL'de mesela en az 0.7 saniye falan geç geliyor. Mikrofonu devre dışı bıraktım ama yine de düzelmedi. Xbox 9. nesilde kullanıyorum hiçbir gecikme olmuyor.

Çözüm
Uygulamadan oyun modu için kısayol ekleyin PC'de o şekidle kullanabilirsin.
Her bağlandığında açmalısın.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Windows sistemden>ses> kulaklığın> ses ayarlarındaki şu 2 özelliği kapatınca düzeldi.

1699689996744.png
QCY T13 ANC var, (adaptör: BT 4.0). YouTube'da gecikme yok, varsa da hissetmiyor. Oyunlarda gecikiyor. LoL'de mesela en az 0.7 saniye falan geç geliyor. Mikrofonu devre dışı bıraktım ama yine de düzelmedi. Xbox 9. nesilde kullanıyorum hiçbir gecikme olmuyor.

Hocam konu ile alakasız fakat, bu kulaklık nasıl deneyimleriniz neler? Alınabilir bir kulaklık mı? ANC modelini alacağım oyun oynamıyorum.

Hocam konu ile alakasız fakat, bu kulaklık nasıl deneyimleriniz neler? Alınabilir bir kulaklık mı? ANC modelini alacağım oyun oynamıyorum.

Az önce satın aldım. Çok beklentim yoktu, normal kulaklık sorunu yok şu an, bass tiz falan anlamıyorum sadece dinliyorum öylesine.

Uygulamasında oyun modu var Ms'i en düşük seviyeye indiriyor.

Bakacağım hocam teşekkürler.

hocam 2 yıl ardından bir soru soracağım pc de nasıl oyun modunu açacağım anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Hocam 2 yıl sonra soracağım kusura bakmayın. PC de oyun moduna nasıl alacağım kulaklığı anlamadım yardımcı olursanız sevinirm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı