QCY T13 ANC ses kesiliyor

Merhaba arkadaşlar, QCY T13 ANC kullanıyorum. Cihazdan çok memnunum ancak yürürken veya telefon cebimdeyken ses sürekli kesiliyor. Bunun çözümü var mı?

Aynı kulaklıktan bende de var kesilen kulaklığa basılı tutunca düzeliyor bende bir dene istersen.

Merhaba arkadaşlar, QCY T13 ANC kullanıyorum. Cihazdan çok memnunum ancak yürürken veya telefon cebimdeyken ses sürekli kesiliyor. Bunun çözümü var mı?

Eğer sorununuzu çözdüysem çözüldü olarak isaretler misin?

Son düzenleme:

Kronik olarak sorunlu bir kulaklık. F/P ürün ama bende sık sık yaşıyordum. En sonunda birden sağ kulaktan sesi az gelmeye başladı bende servise verdim büyük ihtimalle tamiri olmayacak o yüzden şimdiden yeni kulaklık aldım.

Ben de bir heves aldım, ses kesilmeye geçtim bazen bağlanmıyor bile. Durduk yere bağlantı kopuyor.

Samsung Level U2 ile sorunsuz odadan odaya kullanabiliyorken bu kulaklık daha cebimdeki telefonu zor algılıyor, telefonu cebime koyduğum an kesilmeler başlıyor. Kullanmıyorum zaten kurbandan beri. Evde arasam yerini bile bulamam o derece çöp benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı