QCY T13 (ANC) vs Anker R50i

Onur Ulucan

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Genellikle sporda ve uzun yolda müzik dinlemek için kullanacağım. Hangisini almam daha mantıklı olur?

110000421499593.jpg

110000429711422.jpg

Buna pek de katilmiyorum, T13 ENC kullaniyorum memnunum fakat uygulamasi kukla gibi pek de ise yaramiyor.
ANC model var bizde. Valla ben memnun kaldım ya iPhone kullanıyorum ben annem Android ama kurcalayıp ayarları yapmakta zorlanmadım yönlendirmesi de iyi geldi. Bağlı olmayınca Bildirim çubuğunda görünüyor, haber veriyor falan. Geliştirirler markayı da ilk defa kullanıyorum ama olumluyum.

T13 ANC kullanıyoruz anneme aldım. Hem uygulaması başarılı hem kulaklık başarılı.
ENC modelini kullanıyordum çok memnundum fakat kedim birden fazla kez yüksekten düşürdüğü için sol kulaklığı bozuldu. ANC özelliği başarılı mı T13'ün ?

QCY T13 kullanıyorum. Kutuyu bir kez şarj ettim 550km gidiş-geliş yetti. Hâlâ şarjı var dolapta duruyor.
QCY T13 ENC modelini kullandım ses kalitesinden oldukça memnundum umarım ANC modeli de temiz bir ses deneyimi sunabiliyordur.

Buna pek de katilmiyorum, T13 ENC kullaniyorum memnunum fakat uygulamasi kukla gibi pek de ise yaramiyor.
Hocam haklısınız ENC modelinde uygulamanın tek esprisi dokunmatik özelliği ayarlamak ve şarjını öğrenmek fakat ANC modelinde ANC özelliğini açıp kapatma ve şeffaf mod özelliği eklenip biraz daha işlevsel hale getirilmiş.

Son düzenleme:
ENC modelini kullanıyordum çok memnundum fakat kedim birden fazla kez yüksekten düşürdüğü için sol kulaklığı bozuldu. ANC özelliği başarılı mı T13'ün ?

QCY T13 ENC modelini kullandım ses kalitesinden oldukça memnundum umarım ANC modeli de temiz bir ses deneyimi sunabiliyordur.

Hocam haklısınız ENC modelinde uygulamanın tek esprisi dokunmatik özelliği ayarlamak ve şarjını öğrenmek fakat ANC modelinde ANC özelliğini açıp kapatma ve şeffaf mod özelliği eklenip biraz daha işlevsel hale getirilmiş.
Yani tatmin ediyor ANC'si ama desibeli belli fiyatına göre. @Setsuna Yuki belirtmiş.
İncelemelerine bakabilirsin youtube'da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı