QCY T13 ANC vs Anker R50i

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Arkadaşlar bir kulaklık alacağım. Bu zamana kadar QCY T13 ANC kullandim. Genel olarak memnunum ama bazen baglanti kopuyor bazen de gec bağlanıyor onun haricinde memnundum. Bugün kulakligimi kaybettim ve yeni kulaklık alacağım. ANC modunu aşırı begenmistim. Butun sesi kesiyordu iki kulaklık arasında kaldım. Aralarinda 100 TL fark var sizce hangisini almalıyım?

R50i malzeme ve ses kalitesi olarak daha iyi. T13'ün ANC'si bana pek işe yarıyor gibi gelmedi, R50I'in pasif gürültü engellemesi de iyidir kulaklık takılı iken 1 metre yanımdaki kişinin konuşmasını anlamıyorum. T13 arkadaşımda vardı denedim pek hoşuma gitmedi bende R50i aldım memnunum.

R50i kullanalı 3 gün oluyor fiyatına göre çok iyi. Tam f/p
1-Ses kalitesi çok iyi (Jabra elite 5 de denedim ses kalitesi olarak duyulabilir bir fark yok. Sadece r50i bas olarak daha iyi.)
2-Spor yaparken terlesen bile düşmüyor ve kulağa çok iyi oturuyor. (Kulak yapısıyla alakalı olabilir ancak koşu yaparken kulaklık hiç düşmedi.)
3-Kulağı uzun kullanımda acıtmıyor.
4-Bt Çekimi gayet iyi.
5-Dışardaki sesleri çok iyi kesiyor.
6-Malzeme kalitesi gayet iyi.

Çok memnunum ancak uzun vadede ne olur onu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı