QCY T13 ANC vs QCY T18

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben bu videyu izledim de öyle çok fark yok arada, T18'de çift cihaz desteği ve kapak açılınca bağlanma özeliği var ayrıca.

Kararınız ne hocam?

Ht05 aldım, öneriler için teşekkürler.

Bende 18 aldım, memnunum 👍, sen de güle güle kullan 🪄

Merhaba 600 TL civarı bütçem var, yaklaşık 3.5 yıldır kullandığım Haylou T15 kulaklağım arık çalışmıyor yeni bir tane almaya karar verdim.

Aklımda qct T13 ANC ve T18 var sizce hangisi alınabilir? Hangisi Haylou T15'ten daha iyidir?

Geç olacak ama QCY T18 kullanıyorum ve her zaman keşke en azından şeffaf mod olsun diyordum büyük bir ihtimal almışsındır, ne aldın?

Hocam T13 ANC kullanıyorum, memnunum. Sorularınızı cevaplayabilirim.

Hocam benim takıldığım şey dip ses forumlarda sordum dip ses yok diyorlar bazı yorumlarda dip ses var denilmiş. T13 anc - t18 - ht05 bunlardan birini almayı planlıyorum bu modellerde dip ses var mıdır?
T13 ANC modelinde ANC açıkken dip ses var ki bu da normal. Normal kullanımda ben dip ses almadım. Varsa bile rahatsız etmiyor.

T13 ANC modelinde ANC açıkken dip ses var ki bu da normal. Normal kullanımda ben dip ses almadım. Varsa bile rahatsız etmiyor.
Anc açıkken olması normal mi bilmiyorum ama kapalıyken olmasın yeterli bana daha önce anker kulaklık falan aldığımda başıma bela olmuştu iade edene kadar canım çıktı. İnşallah herhangi bir sorun yaşamam teşekkür ederim bilgilendirme için.

Anc açıkken olması normal mi bilmiyorum ama kapalıyken olmasın yeterli bana daha önce anker kulaklık falan aldığımda başıma bela olmuştu iade edene kadar canım çıktı. İnşallah herhangi bir sorun yaşamam teşekkür ederim bilgilendirme için.
Yalnız mikrofonu kötü. Ses anlaşılıyor ama devamlı telefon görüşmesi yapacaksanız üzer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı