QCY T13 ANC vs SoundLiberty 53 Pro

Makaleler
4

İkisi de aynı satıcı aynı fiyat. Bass kalitesi ve şarj süresi benim için önemli. Ayrıca dışarı ses vermemesini veya minimum sesi vermesini istiyorum. Hangi ürün daha iyidir?

İkisi de aynı satıcı aynı fiyat. Bass kalitesi ve şarj süresi benim için önemli. Ayrıca dışarı ses vermemesini veya minimum sesi vermesini istiyorum. Hangi ürün daha iyidir?
53 Pro.

Hocam sadece QCY T13 kullandim bu ikisinden, şarj süresinde çok iyi, bass kalitesi tatmin eder (orta). Dışarıya ses verme olayı da silikonlu olduğu için çok vermez ama şöyle bir durum var kulakta biraz zor durabiliyor. Yani ses geliyor ama bir sure sonra silikonlar sesi engelleyebiliyor, belli aralıklarla değiştirmeniz ya da daha kaliteli bir silikon almanız gerekebilir. 53 Pro'yu da biri anlatırsa ya da karşılaştırma vs yaparsa daha sağlıklı olur tabii 😇

1 senedir QCY T13 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Basslar gayet tatmin edici. Sesi gayet yüksek, enstrüman ayrımı da güzel. Kulaktan düşme ya da kulakta zor durma gibi bir durum yaşamadım hiç genelde yanlış boyut silikon seçiminden olur bu problem. Mikrofonu çok şahane değil ama kötü de değil. Şarj kutusu boyutu da çok kaba değil. Varsa sorun sorabilirsin. Fikir vermesi açısından her iki kulaklığa da YouTube Enes özen kanalından bakabilirsin. Çok detaylı ve kaliteli inceleme yapıyor kendisi. Bu arada benim kullandığım eski model ANC olmayan.

Son düzenleme:
QCY T13 ANC'yi forumun önermesi ile 1 ay önce aldım. Kulaklık muazzam çıktı gerçekten gerek ANC modu gerek şeffaf modu çok iyi çalışıyor. Kulaklığı Apple AirPods Pro 2 ile karşılaştırdım bir kulağımda QCY T13 ANC diğerinde Apple AirPods Pro 2 ses farkı sıfır cidden babamada aynı testi yaptım oda fark görmedi. İlk başta sadece QCY T13 modelini alacaktım ancak almışken ANC olsun dedim ve ANC modelini aldım iyikide almışım. Bataryası fena değil ben saat 8'den akşam 7'ye kadar çalışıyorum ve yeterli oluyor sürekli olarak durmadan müzik dinliyorum. Kesinlik QCY T13 ANC'yi öneririm.

Dediğin kulaklığı QCY T13 ANC ile karşılaştırdığımızda sürücü çapı, Bluetooth, gürültü engelleme ve oyun özellikleri ile QCY T13 ANC daha iyi diğer kulaklığın QCY T13'ten tek iyi yanı su geçirmez olması.

@Prolugue @selamdayi Forumda bir kullanıcı sesi dışarı veriyor yazmış. Yüzde 80 ses seviyesine alıp deneyebilir misiniz?

Evet 100%100'de dışarı ses veriyor ancak sürekli olarak %100 seste müzik dinlemek imkansız çünkü çok fena baş ağırıtıyor %90-%80 seviyede ses dışarıya çıkmıyor.

Bu testi evde yaptım ve çok sessizdi yani toplu taşıma veya otobüs seyehatlarında veya uçak seyhatlarında dışarıya ses vereceğini sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı