QCY T13 kulaklıkta kutuda batarya var mı?

Miraxe

Hectopat
QCY T13 kulaklık satın aldım hatta daha az önce geldi fakat kutuda bataryası olup olmadığını bilmiyorum. İnternette birkaç kişi kutunun bataryası olmadığını ve kulaklığın kendi şarjının olduğunu, kutunun kulaklığı şarj etmediğini yazmışlar. Bu doğru mudur?

QCY T13 kulaklık satın aldım hatta daha az önce geldi fakat kutuda bataryası olup olmadığını bilmiyorum. İnternette birkaç kişi kutunun bataryası olmadığını ve kulaklığın kendi şarjının olduğunu, kutunun kulaklığı şarj etmediğini yazmışlar. Bu doğru mudur?
Yalan yanlış bilgiler. Kutuda da batarya var. Ama şarj göstergesi rezalet. Kırmızı mavi ve yeşil ışık var. Aralıkları %40'a yakın devasa bir oran.

Bu bilgileri sana kim veriyor? Kutuyu kulaklık için bir powerbank gibi düşünebilirsiniz, kutuyu şarj edip kulaklığı kutuya koyuyorsunuz, sonra şarj oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı