Arkadaşlar bu iki Bluetooth kulaklıktan birisini alacağım ama çok kararsız kaldım. Sizce hangisi iyi? Kullananlar deneyimlerini sunabilir mi ikisine de iyi diyorlar ama kararsız kaldım yardım edersen çok sevinirim.
Çoğu kişi forumlarda olsun YouTube'da olsun QCY T13'ü önerdi bende kararsız kaldım yani siz LP1s daha mı iyi diyorsunuzSakın QCY almayın, kalitesiz ürün üreten bir marka.
Çoğu kişi forumlarda olsun YouTube'da olsun QCY T13'ü önerdi bende kararsız kaldım yani siz LP1s daha mı iyi diyorsunuz
Lp1s ürünü şuan en düşük 260 seviyelerinde T13 ise 280 en düşük valla cok kararsız kaldım ya T13 daha iyi diyorlar eğer bozuk veya hasarlı durumları yaşanmazsa ne yapsam bilemedimUzun bir süre QCY T13 ve T17 kullanmış birisiyim, hatta T17 yanımda duruyor şu an. Bozuk gelme ihtimali yüksek ürünler, Bluetooth bağlantısında sorunlar olabiliyor QCY T13'ün. Aynı zaman da düşmeye de oldukça dayanıksız, genel de düştükten bir süre sonra düşen tarafın ya sesi gidiyor ya da bağlanma sorunları yaşıyor. Ben T13'te hem bağlantı sorunları yaşadım hem de tek kulaklıktan ses gelmeme sorununu yaşadım. Daha önce LP1s ürününü çok kısa bir süre de olsa kullandım, şu an fiyatı ne alemde bilmiyorum ama o zamanlar fiyatının hakkını veriyordu. Güzel denilebilecek bir ses kalitesi vardı, mikrofonu ise hoşuma gitmemişti.
LP1s ürünü şu an en düşük 260 seviyelerinde T13 ise 280 en düşük vallahi cok kararsız kaldım ya T13 daha iyi diyorlar eğer bozuk veya hasarlı durumları yaşanmazsa ne yapsam bilemedim
Kanka basslar tizler ve mikrofon nasıl bir de şarjı nasıl gidiyor uzun süre gidiyor mu beni uzun süre götürür mü bir de fiyatı şu an en düşük 260 TL sence değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.