QCY T13 vs QCY T13 ANC

Kırmızı ejder

Hectopat
Daha fazla  
Selam aleyküm bugün Trendyol'dan QCY T13 sipariş ettim az önce bu modelin gürültü engelleyici özelliği olan modeli de varmış T13 de bu özellik yokmuş çok gerekli mi gürültü engelleyici özelliği? Bir de aralarında ki fark neler?

bildiğim kadarıyla evet hem cüzdanda ki parayı üzerine eksik kalanı karttan çekiyor. Ama tam olarak emin değilim.
Ben ek 1 yıl sigorta da almıştım iptal edince o gelmiyor sanırım.
Screenshot_2023-09-17-16-03-10-022_trendyol.com.jpg

Bildiğim kadarıyla evet hem cüzdanda ki parayı üzerine eksik kalanı karttan çekiyor. Ama tam olarak emin değilim.

Kulaklığı sipariş ederken ek 1 yıl sigorta aldım kulaklığın siparişini iptal ettiğimde sigorta parası da cüzdana gelir mi?

Ben ek 1 yıl sigorta da almıştım iptal edince o gelmiyor sanırım.Eki Görüntüle 1947182

Kulaklığı sipariş ederken ek 1 yıl sigorta aldım kulaklığın siparişini iptal ettiğimde sigorta parası da cüzdana gelir mi?
o konuda pek bir fikrim yok siz devam edin size zaten nereye iade edileceğini sorar

O konuda pek bir fikrim yok siz devam edin size zaten nereye iade edileceğini sorar

62 TL Ek sigortayı İade ettim para cüzdana gelmedi ne yapacağım?

O konuda pek bir fikrim yok siz devam edin size zaten nereye iade edileceğini sorar

Abi yeni kural getirmişler iade ettikten sonra para cüzdana değil banka hesabına gidiyormuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı