QCY T18 düşük ses seviyesi

Turquoise Blue

Hectopat
Daha fazla  
QCY T18 kullanan var mı aranızda? Maximum ses seviyesinin düşüklüğü konusunu merak ediyorum. Bir Hepsiburada yorumunda aslında maximum sesi artırmak için uygulamadan ses artırma tuş tanımlaması yapıp oradan da artırmak gerektiği ile ilgili yorum okudum. Bu sayede maximum ses seviyesi artıyormuş sözde. Bunu doğrulayabilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
QCY T18 kullanan var mı aranızda? Maximum ses seviyesinin düşüklüğü konusunu merak ediyorum. Bir Hepsiburada yorumunda aslında maximum sesi artırmak için uygulamadan ses artırma tuş tanımlaması yapıp oradan da artırmak gerektiği ile ilgili yorum okudum. Bu sayede maximum ses seviyesi artıyormuş sözde. Bunu doğrulayabilecek biri var mı?
Merhaba, uygulama üzerinden volume+ ve volume- fonksiyonları atayabiliyorsunuz. Bu işlem telefonun sesinden artırıp azaltır. Hala güncel mi bilmiyorum ama bilgilendirmek istedim. Ayrıca ses seviyesi bence gayet yeterli son seste trafik gürültüsü vb sesler hiç gelmiyor.

Telefonunuz nedir, özellikle Dolby Atmos vs gibi destekleri olan telefonlarda QCY'nin ve telefonun dahili ekolayzırı çakışıyor ve ses daha kısık çıkıyor. QCY'nin uygulamasında bulunan ekolayzır ayarını default yapıp tekrar deneyin.

Ben sorumu sorduktan bir süre sonra kulaklığı aldım. Bahsedilen ses artırma ve kısma dokunmatik fonksiyonu ekstradan sesi daha da yükseltmiyor yani o bilgi doğru değil. Telefonda mutlak sesi açınca ses artırma ve kısma dokunmatik özelliği senkron halde oluyor telefon ses açma kısma özelliği ile. Mutlak sesi kapatınca da sesi ekstra artmıyor denedim. Kulaklığın sesi yüksek sesli bir kulaklığa göre yüzde 85 seviyesinde diyebilirim, yani son sesi bence yüksek değil. Dışarıda dolaşırken araba seslerini almadım ama araba içinde otururken motor ve tekerlek sürtünme sesleri geliyor kulağa. Ses kalitesi, detaylar ve sahne genişliği gerçekten güzeldi. Mi 9T Pro telefonum var kulaklık Aptx Adaptive halinde çalıştı. Telefonumda Dolby Atmos gibi özellikler yok. Kulaklığın normalde gelen ses düzeni "flat" ve flat seven benim için yeterli. Uygulamadaki ekolayzır ayarları bu kulaklık için çok başarısız, sadece bir bandı bile ayarlasam ses komple bozuluyor başka bir şey oluyor. Marketten başka ekolayzır uygulaması denediğimde daha başarılı olduğunu gördüm QCY uygulamasına göre. Son olarak kulaklık 14 gün içinde arızalandı. Sağ kulaklık tamamen çalışmaz hale geldi, sol kulaklık çalışıyor ama Bluetooth aramasında artık çıkmıyor. Defalarca sıfırladım çare olmadı. İadeye gönderdim inceleniyor, umarım iade alırlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı