RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.315 Çözümler 3 3 Şubat 2023 #1 Kulaklığımı bugün teslim aldım. Şarjı yoktu bir süre şarj ettim, telefonuma bağladım fakat ses alamadım. Bağlantıda sorun olmadığını düşünüyorum ve kutuya 10 saniye basarak resetleme işlemide yaptım. Doğru olmayan nedir çözemedim.
Kulaklığımı bugün teslim aldım. Şarjı yoktu bir süre şarj ettim, telefonuma bağladım fakat ses alamadım. Bağlantıda sorun olmadığını düşünüyorum ve kutuya 10 saniye basarak resetleme işlemide yaptım. Doğru olmayan nedir çözemedim.
Çözüm RiskyZone 6 Şubat 2023 oguzhansr40 dedi: Kulaklıkların şarj alan yerinde sarı bir bant olacak onu çıkardın mı? Onu çıkarmadıysan şarj almamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonumdan kaynaklıymış sanırım. En son çare yeniden başlattım ve sorunum çözüldü.
oguzhansr40 dedi: Kulaklıkların şarj alan yerinde sarı bir bant olacak onu çıkardın mı? Onu çıkarmadıysan şarj almamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonumdan kaynaklıymış sanırım. En son çare yeniden başlattım ve sorunum çözüldü.
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.684 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 6 Şubat 2023 #2 Kulaklıkların şarj alan yerinde sarı bir bant olacak onu çıkardın mı? Onu çıkarmadıysan şarj almamış olabilir. Artı 0 Eksi
Kulaklıkların şarj alan yerinde sarı bir bant olacak onu çıkardın mı? Onu çıkarmadıysan şarj almamış olabilir.
KS KS RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.315 Çözümler 3 6 Şubat 2023 #3 oguzhansr40 dedi: Kulaklıkların şarj alan yerinde sarı bir bant olacak onu çıkardın mı? Onu çıkarmadıysan şarj almamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonumdan kaynaklıymış sanırım. En son çare yeniden başlattım ve sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
oguzhansr40 dedi: Kulaklıkların şarj alan yerinde sarı bir bant olacak onu çıkardın mı? Onu çıkarmadıysan şarj almamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonumdan kaynaklıymış sanırım. En son çare yeniden başlattım ve sorunum çözüldü.
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.684 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 7 Şubat 2023 #4 RiskyZone dedi: Telefonumdan kaynaklıymış sanırım. En son çare yeniden başlattım ve sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz iyi olacaktır. Artı 0 Eksi
RiskyZone dedi: Telefonumdan kaynaklıymış sanırım. En son çare yeniden başlattım ve sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz iyi olacaktır.