QCY T1C şarj kutusu nereden alınır?

Hocam sorudan ayrı olarak kulaklıktan memnun muydun? Bu sıralar bende TWS kulaklık almayı planlıyorumda.
Fiyatına göre çok üst düzey bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Şuan kargo dahil 80-90TL'ye bulunuyor. Çok nadiren senkronizasyon sorunu yaşanıyor. Bunun da çözümü önce sağ kulaklığı bağlayın, sonra sol kulaklığı çıkarıp çalıştırın. Kardeşim airdots kullanıyor ve emin olun elinize aldığınız anda sadece malzeme kalitesi bile yeterli geliyor kararınızı QCY T1C'den yana vermeniz için. Tek sorunu ilk aldığım zamanlarda telefon cebimde iken kesinti yaşıyordum. Fakat bunun sebebi Xiaomi telefonlarda bulunan bluetooth ses kalitesini güzelleştirmeye yarayan AAC moduymuş sanırım. Kapatınca kesilme sorunu yaşamadım. Ses kalitesi olarak orta - iyi arası bir performansı var. Şarj kapasitesi olarak soracak olursanız, her hafta sonu şarjını dolduruyordum. hafta içi okula giderken ve gelirken, birde okulda bazı boş derslerde kullanıyordum. Toplam günde 1.5-2 saat ve genelde perşembe ya da cuma günü son saatlerde şarjı tam ucu ucuna yetiyordu. Yani sadede gelirsek 100TL altı bir kulaklık için gerçekten mükemmel bir performansı vardı diyebilirim. Mıknatıslı diye de çekinmeyin bir yere vurmadığınız sürece kulaklıkların düştüğüne şahit olmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.
 
Fiyatına göre çok üst düzey bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Şu an kargo dahil 80-90TL'ye bulunuyor. Çok nadiren senkronizasyon sorunu yaşanıyor. Bunun da çözümü önce sağ kulaklığı bağlayın, sonra sol kulaklığı çıkarıp çalıştırın. Kardeşim Airdots kullanıyor ve emin olun elinize aldığınız anda sadece malzeme kalitesi bile yeterli geliyor kararınızı QCY T1C'den yana vermeniz için. Tek sorunu ilk aldığım zamanlarda telefon cebimde iken kesinti yaşıyordum. Fakat bunun sebebi Xiaomi telefonlarda bulunan Bluetooth ses kalitesini güzelleştirmeye yarayan AAC moduymuş sanırım. Kapatınca kesilme sorunu yaşamadım. Ses kalitesi olarak orta - iyi arası bir performansı var. Şarj kapasitesi olarak soracak olursanız, her hafta sonu şarjını dolduruyordum. Hafta içi okula giderken ve gelirken, bir de okulda bazı boş derslerde kullanıyordum. Toplam günde 1.5-2 saat ve genelde perşembe ya da cuma günü son saatlerde şarjı tam ucu ucuna yetiyordu. Yani sadede gelirsek 100TL altı bir kulaklık için gerçekten mükemmel bir performansı vardı diyebilirim. Mıknatıslı diye de çekinmeyin bir yere vurmadığınız sürece kulaklıkların düştüğüne şahit olmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim, ben kulaklığı bisiklet üstünde falan da kullanmayı planlıyorum düşme sorunu var mı?
 
Çok teşekkür ederim, ben kulaklığı bisiklet üstünde falan da kullanmayı planlıyorum düşme sorunu var mı?
Silikonunu kulak boyuna göre ayarladıktan sonra düşeceğini sanmıyorum. Benim kulaklarım aşırı küçük ve en küçükvsilikon ile birlikte düşmüyor. Tabii bisiklet veya koşu yaparken denemedim fakat net bir şekilde oturuyor. Tabii kulak yapısına göre değişiklik gösterebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı