mionellessi
Hectopat
Yıllar önce silikonlu kulaklık kullandığımda sürekli gevşeme ve kulaktan düşme hissiyatı yaşadığım için 8 yıldır kablolu Apple kulaklık kullanıyorum. QCY T13 alsam yine kulağımdan düşer gibi olur mu?
İşte farklı silikon boyutları acaba sorunu çözer mi diye kafama takıldı. QCY T20 alacaktım aslında direkt, ama bir konuda "dokunmatik özelliğiyle şarkı durdurup değiştiremiyorum" yazılmış. Doğru mu acaba bu?Kulağınız mı değişecek hocam
Farklı silikon boyutları var, belki bir tanesi uyar ama direkt kulağınız silikon için verimsizse bence riske girmeden T20 alın derim.
Kendim uzun bir süredir kullanıyorum, uygulamasından sanırsam 1,2,3 dokunmaya ayar atabiliyordunuz, Sağ kulaklığa 3 dokununca müzik atla, sola 2 dokununca ses arttır gibi. Gayet de memnum, şikayetim yok dokunmatik konusunda beni üzmedi. Hassaslığı yerinde, belki çok terli elle biraz rahat ettirmeyebilir ama ben telefonda bile terleyince yazı yazmakta zorlanıyorum. Dokunmatik konusunda şüphe duymayın bence.İşte farklı silikon boyutları acaba sorunu çözer mi diye kafama takıldı. QCY T20 alacaktım aslında direkt, ama bir konuda "dokunmatik özelliğiyle şarkı durdurup değiştiremiyorum" yazılmış. Doğru mu acaba bu?
Kulaktan çıkarınca sesi durdurmuyor mu? Öyle bir özellik yok zaten, ilk defa duydum.İşte farklı silikon boyutları acaba sorunu çözer mi diye kafama takıldı. QCY T20 alacaktım aslında direkt, ama bir konuda "dokunmatik özelliğiyle şarkı durdurup değiştiremiyorum" yazılmış. Doğru mu acaba bu?
Eki Görüntüle 1843085
Genel bir sorun yok o zaman kulaklıkta, anladım teşekkür ederim.Kendim uzun bir süredir kullanıyorum, uygulamasından sanırsam 1,2,3 dokunmaya ayar atabiliyordunuz, Sağ kulaklığa 3 dokununca müzik atla, sola 2 dokununca ses arttır gibi. Gayet de memnum, şikayetim yok dokunmatik konusunda beni üzmedi. Hassaslığı yerinde, belki çok terli elle biraz rahat ettirmeyebilir ama ben telefonda bile terleyince yazı yazmakta zorlanıyorum. Dokunmatik konusunda şüphe duymayın bence.
Rica ederim hocam, belki hatalı ürün gelmiş olma ihtimali var arkadaşa. Size şunu söyleyeyim iki çift T13 kulaklığa sahibim, yani 4 tane. Hiçbirisinin dokunmatiğinden şikayetçi değilim.Genel bir sorun yok o zaman kulaklıkta, anladım teşekkür ederim.
Ben de mi T13 alsam... T20'nin öne çıkan özelliği var mı acaba, yoksa sadece şekli mi farklı?Rica ederim hocam, belki hatalı ürün gelmiş olma ihtimali var arkadaşa. Size şunu söyleyeyim iki çift T13 kulaklığa sahibim, yani 4 tane. Hiçbirisinin dokunmatiğinden şikayetçi değilim.
Bilemiyorum hocam, T13 10 numara kulaklık da T20'yi bilemeyeceğim. Sayfanın alt kısımlarında QCY t13 vs T20 diye bir ton konu var, onlara bir göz gezdirmeniz güzel olur.Ben de mi T13 alsam... T20'nin öne çıkan özelliği var mı acaba, yoksa sadece şekli mi farklı?
Tamamdır tekrar teşekkürler, iyi günler.Bilemiyorum hocam, T13 10 numara kulaklık da T20'yi bilemeyeceğim. Sayfanın alt kısımlarında QCY t13 vs T20 diye bir ton konu var, onlara bir göz gezdirmeniz güzel olur.
İyi günler hocam.Tamamdır tekrar teşekkürler, iyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.