QCY T20 vs QCY T13

mionellessi

Hectopat
Yer
Samsun
Yıllar önce silikonlu kulaklık kullandığımda sürekli gevşeme ve kulaktan düşme hissiyatı yaşadığım için 8 yıldır kablolu Apple kulaklık kullanıyorum. QCY T13 alsam yine kulağımdan düşer gibi olur mu?

Kulağınız mı değişecek hocam :D
Farklı silikon boyutları var, belki bir tanesi uyar ama direkt kulağınız silikon için verimsizse bence riske girmeden T20 alın derim.
İşte farklı silikon boyutları acaba sorunu çözer mi diye kafama takıldı. QCY T20 alacaktım aslında direkt, ama bir konuda "dokunmatik özelliğiyle şarkı durdurup değiştiremiyorum" yazılmış. Doğru mu acaba bu?

1688213813456.png

İşte farklı silikon boyutları acaba sorunu çözer mi diye kafama takıldı. QCY T20 alacaktım aslında direkt, ama bir konuda "dokunmatik özelliğiyle şarkı durdurup değiştiremiyorum" yazılmış. Doğru mu acaba bu?
Kendim uzun bir süredir kullanıyorum, uygulamasından sanırsam 1,2,3 dokunmaya ayar atabiliyordunuz, Sağ kulaklığa 3 dokununca müzik atla, sola 2 dokununca ses arttır gibi. Gayet de memnum, şikayetim yok dokunmatik konusunda beni üzmedi. Hassaslığı yerinde, belki çok terli elle biraz rahat ettirmeyebilir ama ben telefonda bile terleyince yazı yazmakta zorlanıyorum. Dokunmatik konusunda şüphe duymayın bence.

Eki Görüntüle 1843085
Kulaktan çıkarınca sesi durdurmuyor mu? Öyle bir özellik yok zaten, ilk defa duydum.
Arkadaş uygulamasını kullanarak ayar yaptı mı acaba?

Kendim uzun bir süredir kullanıyorum, uygulamasından sanırsam 1,2,3 dokunmaya ayar atabiliyordunuz, Sağ kulaklığa 3 dokununca müzik atla, sola 2 dokununca ses arttır gibi. Gayet de memnum, şikayetim yok dokunmatik konusunda beni üzmedi. Hassaslığı yerinde, belki çok terli elle biraz rahat ettirmeyebilir ama ben telefonda bile terleyince yazı yazmakta zorlanıyorum. Dokunmatik konusunda şüphe duymayın bence.
Genel bir sorun yok o zaman kulaklıkta, anladım teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı