QCY T3 2021 yılında alınır mı?

Makaleler
1
Hocalarım, başlıktan anladığınız gibi bir sorum var. Açıkçası Bluetooth versiyonu ya da şarj bağlantısının Micro-USB olması hiçbir şekilde önemli değil benim için. Bu kulaklığı hala kullanan varsa, ses profilini anlatabilir mi? Bildiğim kadarıyla üstündeki silikondan dolayı baslar çok kısıkmış. Ancak normal bir silikon takıldığında sesin "mükemmelliği de" ortaya çıkıyormuş. Bu doğru mu?
Veya bu ürünün silikonlarını nereden temin edebilirim? Ürünü kullanan varsa önerebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

300 TL olduğu halde kulaklarıma taktığım anda o berbat sesten istifra ettim, bu tür kablosuz kulaklıklarda 300-500 çok orta sınıf oluyor ve kaliteleri maalesef fiyatlarını yansıtmıyor, O fiyatlara GM Pods 2 Pro öneririm. Çok güzel gözükmüyor ama ses kalitesinde öncelik istiyorsanız kesinlikle karşılığını veren en iyisi. Görünüm istiyorsanız bunu alın :/

Bence hala alınabilir.
Sizce neden hocam?
300 TL olduğu halde kulaklarıma taktığım anda o berbat sesten istifra ettim, bu tür kablosuz kulaklıklarda 300-500 çok orta sınıf oluyor ve kaliteleri maalesef fiyatlarını yansıtmıyor, O fiyatlara GM Pods 2 Pro öneririm. Çok güzel gözükmüyor ama ses kalitesinde öncelik istiyorsanız kesinlikle karşılığını veren en iyisi. Görünüm istiyorsanız bunu alın :/
Kulaklık 300 TL değil 100 TL civarlarında satılıyor, Aliexpress'te. Ürünü görünüşü için almak istemiyorum. O silikonlara olan merakımın sebebi de "yarı kulak içi" formuna uygun olması.

Sizce neden hocam?

Kulaklık 300 TL değil 100 TL civarlarında satılıyor, Aliexpress'te. Ürünü görünüşü için almak istemiyorum. O silikonlara olan merakımın sebebi de "yarı kulak içi" formuna uygun olması.
Bütçeniz o civarlardaysa da GM Pods 2 alın 150-170 TL arası, 100TL'ye alacağınız çok kötü olacaktır. Ben 300TL sanıp ona göre yorumlardım, yine de tavsiye etmiyorum.

Bluetooth 5.0 o eski değil alınır.
Hocam Bluetooth 5.0 olması eski olmadığı anlamına gelmiyor. USB-C 2012 gibi bir yılda çıktı fakat hala "yeni" sayılıyor.
Bütçeniz o civarlardaysa da GM Pods 2 alın 150-170 TL arası, 100TL'ye alacağınız çok kötü olacaktır. Ben 300TL sanıp ona göre yorumlardım, yine de tavsiye etmiyorum.
GM Pods 2 dediğiniz kulaklık QCY T5 zaten. Maksat ürünün "ses" profiline ve özelliklerine erişmek. Bende zaten 36 tane kulaklık var şu an, sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı