QCY T7 vs QCY T5

Makaleler
1
Yer
Antalya
Selamlar. Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Bisiklet sürerken kulağımdan düşmemesi gerekiyor. Sizce hangisini almalıyım? Bu zamana kadar hep silikonsuz kulaklık kullandım. Sizce silikonlu bir kulaklık alırsam sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu kulaklığı 5 sene kullandım.

1622974078637.png

Son düzenleme:
Ben QCY T7 kullanıyorum. Kulaktan düşme gibi bir sorun yaşamadım hiç. Silikonlu kulaklık ile rahat edemiyorum. T5 de iyi bir model, oyun modu da var yanlış bilmiyorsam. Enes Özen'in videolarına bakabilirsin aklındaki sorular için.

Ben de QCY T7 den yanayım. Bisiklet sürerken kulağımdan düşer diye düşünüyordum yorumunuz için teşekkürler. T5'i silikonlu olduğu için tercih etmeyebilirim ama bisiklet sürerken T7 düşme gibi durumları olursa mecburen T5'e alışmaya çalışacağım.

Ben de QCY T7 den yanayım. Bisiklet sürerken kulağımdan düşer diye düşünüyordum yorumunuz için teşekkürler. T5'i silikonlu olduğu için tercih etmeyebilirim ama bisiklet sürerken T7 düşme gibi durumları olursa mecburen T5'e alışmaya çalışacağım.
Hiç sanmıyorum düşeceğini. Temel farkı şöyle özetleyeyim. Uzun süreler kullanacaksanız ve konforlu bir kulaklık istiyorsanız T7, müzik dinleyecekseniz sesleri daha iyi almak ve daha iyi ses izolasyonu istiyorsanız T5 tercih edin.

Selamlar. Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Bisiklet sürerken kulağımdan düşmemesi gerekiyor. Sizce hangisini almalıyım? Bu zamana kadar hep silikonsuz kulaklık kullandım. Sizce silikonlu bir kulaklık alırsam sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu kulaklığı 5 sene kullandım.

Eki Görüntüle 1057728

T5 kullanıyorum, kulaktan düşüyor silikonlu olduğu için. T7 kullanan arkadaşımda bu sorun yok, bayağı memnun kendisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı