QCY T8S alınır mı?

maleniaa

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2021
Mesajlar
716
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar yazdığım kulaklık sizce alınır mı? 65 ms değeri var Bluetooth kulaklıklar için iyi gibi acaba yine de gecikme sıkıntısı çıkartır mı? Bir de QCY Xiaomi'nin alt markası mıydı?
 
Xiaomi'nin alt markası Haylou.
 
Xiaomi ve POCO arasındaki durum neyse Haylou, QCY gibi markalar için de durum benzerdir denilebilir. Bluetooth kulaklıkların hiçbirinde milisaniye değeri sıfıra çok yakın değildir. Demek istediğim şey, hepsinde gecikme vardır. Ciddi anlamda oyun oynayacaksanız ve istediğiniz şey kablosuzluksa alıcılı (2.4GHz adaptörlüler) kulaklıklara yönelin veya kablolu kulaklık kullanın. Bluetooth teknolojisi ciddi anlamda geliştirilmesi gerekilen bir teknoloji. Kulaklığa gelince, ben T8 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. T8 ile aralarındaki tek fark dokunmatiğin yeri. Benim modelde kulaklığın üstündeyken "s" modelinde kulaklığın arkasında. Ses konusundaysa şunu söylemek isterim. Kulaklık ilk aldığınızda sizi tatmin etmeyecektir. Ancak uygulamasından son çıkan güncellemeyi yaparsanız emin olun ki "Buna değdi." diyeceksiniz. Güncelleme ile beraber T8'e ve T8s'e cidden ses konusunda artılar sunuldu. YouTube'da "inceleme" yapan kişi veya kişiler bu durumlara çok fazla değinmiyorlar maalesef, insanlar da yanlış bilinçleniyor.
 
Xiaomi ve POCO arasındaki durum neyse Haylou, QCY gibi markalar için de durum benzerdir denilebilir. Bluetooth kulaklıkların hiçbirinde milisaniye değeri sıfıra çok yakın değildir. Demek istediğim şey, hepsinde gecikme vardır. Ciddi anlamda oyun oynayacaksanız ve istediğiniz şey kablosuzluksa alıcılı (2.4GHz adaptörlüler) kulaklıklara yönelin veya kablolu kulaklık kullanın. Bluetooth teknolojisi ciddi anlamda geliştirilmesi gerekilen bir teknoloji. Kulaklığa gelince, ben T8 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. T8 ile aralarındaki tek fark dokunmatiğin yeri. Benim modelde kulaklığın üstündeyken "s" modelinde kulaklığın arkasında. Ses konusundaysa şunu söylemek isterim. Kulaklık ilk aldığınızda sizi tatmin etmeyecektir. Ancak uygulamasından son çıkan güncellemeyi yaparsanız emin olun ki "buna değdi." diyeceksiniz. Güncelleme ile beraber t8'e ve t8S'e cidden ses konusunda artılar sunuldu. YouTube'da "inceleme" yapan kişi veya kişiler bu durumlara çok fazla değinmiyorlar maalesef, insanlar da yanlış bilinçleniyor.

Hocam teşekkürler. Benim Bluetooth kulaklık tercih etmek istememin sebebi hem spor yaparken veya müzİk dinlerken yani telefonla kullanabilmek. Hem de bilgisayar ile oyun oynamak eğer ki kablolu kulaklık alırsam telefonla kullanılmayacak olması beni uzaklaştırıyor, ben alıcılı kulaklık dediğiniz şeyi pek anlayamadım da onlar arasından önerebilir misiniz?
 
Hocam teşekkürler. Benim Bluetooth kulaklık tercih etmek istememin sebebi hem spor yaparken veya müzİk dinlerken yani telefonla kullanabilmek. Hem de bilgisayar ile oyun oynamak eğer ki kablolu kulaklık alırsam telefonla kullanılmayacak olması beni uzaklaştırıyor, ben alıcılı kulaklık dediğiniz şeyi pek anlayamadım da onlar arasından önerebilir misiniz?
Hocam öncelikle rica ederim, hemen anlatayım. Alıcılar küçük adaptörlerdir, PlayStation 3 kollarındakiler gibi. Alıcıya sahip olan kulaklıklar kulak içi olarak değil, kulak üstü olarak bulunmakta. Ve fiyatları çok pahalı, en az 800 TL vermeniz gerekiyor. Bence Bluetooth'lu kulaklığı ,dediğiniz gibi, müzik dinlemek ve görüşme yapmak için alın. Oyun konusunda da, alacağınız kulaklık "idare eder" diyebileceğiniz bir gecikme değerine sahip olsun. Bilgisayarda zaten ciddi ciddi oyun oynayacaksanız ayrı bir kulaklık, oyun kulaklığı, alırsınız ileride. Şimdi hocam sorduğunuz T8S fena değil, daha önceki yazımda anlattım. Fakat aklınızda başka kulaklıklar da varsa yazarsınız, tecrübem veya deneyimim varsa seve seve yardımcı olurum. Dediğim gibi, T8S'den pişman olmazsınız.
 
Hocam öncelikle rica ederim, hemen anlatayım. Alıcılar küçük adaptörlerdir, PlayStation 3 kollarındakiler gibi. Alıcıya sahip olan kulaklıklar kulak içi olarak değil, kulak üstü olarak bulunmakta. Ve fiyatları çok pahalı, en az 800 TL vermeniz gerekiyor. Bence Bluetooth'lu kulaklığı, dediğiniz gibi, müzik dinlemek ve görüşme yapmak için alın. Oyun konusunda da, alacağınız kulaklık "idare eder" diyebileceğiniz bir gecikme değerine sahip olsun. Bilgisayarda zaten ciddi ciddi oyun oynayacaksanız ayrı bir kulaklık, oyun kulaklığı, alırsınız ileride. Şimdi hocam sorduğunuz t8s fena değil, daha önceki yazımda anlattım. Fakat aklınızda başka kulaklıklar da varsa yazarsınız, tecrübem veya deneyimim varsa seve seve yardımcı olurum. Dediğim gibi, t8S'den pişman olmazsınız.

Hocam oyun kulaklığı olarak ASUS Cerberus V1'i buldum sizce nasıl?
 
Evet bende yeni gördüm peki sizin 250 TL bandında önerebileceğiniz kulak üstü kulaklık var mıdır?
Hocam size verebileceğim en iyi tavsiye şudur: Eğer ki bütçeniz de müsaitse 150 TL ve civarı bir Bluetooth kulaklık alın, bilgisayar içinse -eğer çok da önemli değilse veya aceleniz yoksa- giriş seviyesi olan kulaklıklara, Rampage gibi ürünlere veya biraz daha üste çıkıp 300 TL'lik kulaklıklardan bir tanesini alın. Diyelim ki bütçeniz şimdilik el vermiyor, sorun değil. Önce o Bluetooth'lu kulaklığı alıp kullanın. Bir süre sonra bütçeniz el verdiğinde ya paraya kıyıp güzel bir şey alırsınız ya da başlangıç için iyi bir ürün alırsınız. Hatta size 300 TL civarlarında bir kulaklık önereyim, araştırınız. EKSA E900 Pro (Rampage Drop Plus olarak da geçiyor ama Rampage hırsız bir marka, başka markaların ürünlerini çalıyor genellikle.)
 
Hocam size verebileceğim en iyi tavsiye şudur: Eğer ki bütçeniz de müsaitse 150 TL ve civarı bir Bluetooth kulaklık alın, bilgisayar içinse -eğer çok da önemli değilse veya aceleniz yoksa- giriş seviyesi olan kulaklıklara, Rampage gibi ürünlere veya biraz daha üste çıkıp 300 TL'lik kulaklıklardan bir tanesini alın. Diyelim ki bütçeniz şimdilik el vermiyor, sorun değil. Önce o Bluetooth'lu kulaklığı alıp kullanın. Bir süre sonra bütçeniz el verdiğinde ya paraya kıyıp güzel bir şey alırsınız ya da başlangıç için iyi bir ürün alırsınız. Hatta size 300 TL civarlarında bir kulaklık önereyim, araştırınız. Eksa E900 Pro (Rampage Drop Plus olarak da geçiyor ama Rampage hırsız bir marka, başka markaların ürünlerini çalıyor genellikle.)

Hocam şu an Bluetooth kulaklık pek önemli olmadığı için bilgisayar kulaklığı arıyordum zaten başlıkdaki kulaklığı sormamın sebebi ms değerinin düşük olması acaba hem PC de hem de telefonda kullanabilir miyim diye ama zaten şu an telefonum için kanlolu kulaklığım var şu an benim için önemli olan bilgisayar için kulaklık bu arada önerdiğiniz kulaklığın Türkiye'deki satıcısının linkini atabilir misiniz çünkü ben bulamadımda.

Rampage rgw9 comfort​

Hocam bir de düşündüğüm bu model var benim araştırdığıma göre Rampage olmasına rağmen iyi kulaklıkmış sizin düşüncelereiniz nelerdir?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı