İncehesap'ın MSI Günlerinden aldığım MSI Optix monitörümü rahatsız edici ghosting sorunundan dolayı iade etmek durumunda kaldım. VA panellerde sık görülen bir durummuş ghosting ama ürüne güvenip olmaz diye beklemiştim, oldu O yüzden VA panelden IPS panele geçiş yapmak istiyorum. Curved ekran yerine düz ekrana geçiş yapıp IPS olmasından genel ekstra fiyatı hafifletmek istiyorum. Önerebileceğiniz bir monitör var mı? RTX 3060Ti sistemde kullanılacak o yüzden G-Sync özelliği olursa iyi olur ama fiyata çok bindiriyorsa önemli de değil o kadar.
Aradığım özellikler:
-144Hz
-QHD çözünürlük
-1ms gecikme iyi olur ama şansımı çok da zorlamak istemiyorum. 4ms'e kadar çıkabilirim sanırım.
Ayrıca VA panellerdeki ghosting sorunu gibi IPS panellerde dikkat etmem gereken sorunlar var mı?
Asus TUF VG27AQ 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FREESYNC/G-SYNC en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus TUF VG27AQ 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FREESYNC/G-SYNC en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
LG 27GL850 buldum. Baya güzel bir monitöre benziyor ve sıkça öneriliyor. Onun için 4.000TL'ye esneyebilirim sanırım. Ama yine de aynı kalitede farklı önerilere de açığım. Esneye esneye 4.000TL'ye kadar geldim ama daha fazla çıkmak istemiyorum
HP OMEN 27i 8AC94AA 27" 1ms QHD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Dell S2721DGF için İtopya'yı arayıp stok durumunu sorabilirsiniz. Eğer gelecekse LG ve HP markaları yerine Dell'i öneririm.
HP OMEN 27i 8AC94AA 27" 1ms QHD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Dell S2721DGF için İtopya'yı arayıp stok durumunu sorabilirsiniz. Eğer gelecekse LG ve HP markaları yerine Dell'i öneririm.
Alienware 24.5" AW2521HF 240Hz 1ms 2xHDMI DP 4xUSB IPS FHD Freesync Premium ve G-sync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AW2521HF ITOPYA'da.