Qingsui 2 Pro Plus vs Qingsui ya sheng vs Qingsui 3

Ozan ÇAKMAK

Decapat
Daha fazla  
Qingsui 2 Pro Plus - qingsui ya sheng - qingsui 3
Model arasında;
İlk sürtünme direnci, dinamik sürtünme direnci, durdurma özelliği olarak en kontrol model hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğerleri TR de yok diye biliyorum ama bu pad karşılar isteklerinizi %90 civarı kontrolü var.
Siz önerdikten sonra direk birebir kullanıcı bulup görüştüm sürtünmesinin az olduğunu iletti. Redditlerde Qingsui 2 pro plus modelinin sürtünme dürenci ve durdurma özelliğinin çok yüksek olduğu yazıyor ve sahibindende 1900tl civarına var sanırsam. Çok karıştı kafam açıkcası ve bu kadar sormak yazmak araştırmak hoşuma gidiyor ve bi yandan forum için tecrübe aktarmış oluyoruz. Örnek olarak ;
qingsui ya sheng ped için
İlk direnç : 5/10
Sürtünme direnç : 6/10

qingsui 3 ped için
İlk direnç : 3/10
Sürtünme direnç : 2/10
gibi yorumlar var yani qingsui ya sheng için daha kontrol yapıda olduğu yazılmış ve oda sahibindende 1600tl civarına var.

Ondan dolayı çok karıştı kafam. Sonuçlandıralamayan bir konu oldu benim için :)

Siz önerdikten sonra direk birebir kullanıcı bulup görüştüm sürtünmesinin az olduğunu iletti. Reddit'lerde Qingsui 2 Pro Plus modelinin sürtünme dürenci ve durdurma özelliğinin çok yüksek olduğu yazıyor ve Sahibinden'de 1900TL civarına var sanırsam. Çok karıştı kafam açıkçası ve bu kadar sormak yazmak araştırmak hoşuma gidiyor ve bir yandan forum için tecrübe aktarmış oluyoruz. Örnek olarak;
Qingsui ya sheng ped için
İlk direnç: 5/10
Sürtünme direnç: 6/10

Qingsui 3 ped için
İlk direnç: 3/10
Sürtünme direnç: 2/10
Gibi yorumlar var yani qingsui ya sheng için daha kontrol yapıda olduğu yazılmış ve oda Sahibinden'de 1600TL civarına var.

Ondan dolayı çok karıştı kafam. Sonuçlandıralamayan bir konu oldu benim için :)

Şöyle ki attığım pad kalın ve içe göçer ama bu rahatsız etmez ve kontrol sağlar diğer padleri bence direk düşünme. 2. el cam hariç pad alınmaz nasıl kullandığını bilemezsin.

Peki hepsi sıfır olsa ve almak istesek en dirençli ped yine v3 'mü olacaktı ?
Açıkça konuşmak gerek diğer padler hakkında bilgim yok sadece 3ü biliyorum içlerinden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı