QIYIDA X79 anakartın CSM ayarı nasıl açılır?

guneralp

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kavaklıdere, Ankara
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım QIYIDA anakartın CSM ayarını açamıyorum. Önceki kartımı satıp sadece görüntü alma maksatlı HD 3450 kullandığım için ve kartta UEFI desteği olmadığı için CSM'i açmam gerekiyor ancak CSM halihazırda kapalı olduğu için sistem görüntü vermiyor. Anakartın BIOS'unu jumper ile resetlemeyi, BIOS pilini sökmeyi, sistemi yeni baştan kurmayı denedim. Ancak ne yaptıysam default ayarlara döndüremedim. Şu anda birisinden UEFI bir kart alma imkanım da yok. Nasıl bir çözüm üretilebilir?

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım qıyı da anakartın CSM ayarını açamıyorum. Önceki kartımı satıp sadece görüntü alma maksatlı HD 3450 kullandığım için ve kartta UEFI desteği olmadığı için CSM'i açmam gerekiyor ancak CSM halihazırda kapalı olduğu için sistem görüntü vermiyor. Anakartın BIOS'unu jumper ile resetlemeyi, BIOS pilini sökmeyi, sistemi yeni baştan kurmayı denedim. Ancak ne yaptıysam default ayarlara döndüremedim. Şu anda birisinden UEFI bir kart alma imkanım da yok. Nasıl bir çözüm üretilebilir?

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım qıyı da anakartın CSM ayarını açamıyorum. Önceki kartımı satıp sadece görüntü alma maksatlı HD 3450 kullandığım için ve kartta UEFI desteği olmadığı için CSM'i açmam gerekiyor ancak CSM halihazırda kapalı olduğu için sistem görüntü vermiyor. Anakartın BIOS'unu jumper ile resetlemeyi, BIOS pilini sökmeyi, sistemi yeni baştan kurmayı denedim. Ancak ne yaptıysam default ayarlara döndüremedim. Şu anda birisinden UEFI bir kart alma imkanım da yok. Nasıl bir çözüm üretilebilir?

Hocam hayırlı akşamlar konu ile alakalı değil ama başka hiçbir yerde qiyida kullanan olmadığı için size danışmak istiyorum bende X99 anakart almak istiyorum da qiyida veya machinist düşünüyorum normalde huananzhi almayı planlıyordum ama fiyatı biraz fazla diye dediğim diğer 2 markayı düşünüyorum sence qiyida ve machinist iyi marka mi ve alırsam modlu BIOS kurabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı