Alkancainc
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
QJ TRX12 ile TVS Raider arasında kalmış durumdayım. İlk motorum olacağı için ABS benim için önemli fakat Çin malı olduğu için biraz da şüphem var. Diğer taraftan Raider'de ise arka frenin kampana olması dışında bir de cbs olması gözümü biraz korkutuyor şahsen. QJ markasının kaliteli olduğunu biliyorum fakat internette trx12 hakkında neredeyse hiçbir inceleme bilgi vesaire bir şey yok. Konuştuğum TRX 12 sahipleri genel olarak motorun hiçbir sıkıntısının olmadığından ve yedek parça gibi sorunlarının olmadığını sadece piyasasının durgun olduğunu söylüyorlar.
Raider'de ise zaten hem piyasasında hem de yedek parçalar bulma konusunda bir sıkıntısı yok fakat dediğim gibi ABS olmaması ve arka frenin kampana olması bir tık geriyor. Sıfır bir motor almak istiyorum ve bütçe olarak bu motorların çok üstünde bir şey karşılayamam. Sizce bu iki motor arasında hangisini almalıyım ya da ABS'li önerebileceğiniz 125CC başka bir motor var mıdır?
Not: A1 ehliyetim var o yüzden daha üst cclere yönelemem.
Raider'de ise zaten hem piyasasında hem de yedek parçalar bulma konusunda bir sıkıntısı yok fakat dediğim gibi ABS olmaması ve arka frenin kampana olması bir tık geriyor. Sıfır bir motor almak istiyorum ve bütçe olarak bu motorların çok üstünde bir şey karşılayamam. Sizce bu iki motor arasında hangisini almalıyım ya da ABS'li önerebileceğiniz 125CC başka bir motor var mıdır?
Not: A1 ehliyetim var o yüzden daha üst cclere yönelemem.
Son düzenleyen: Moderatör: