QLED vs UHD

olckcioguz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 55 inç bir tv almayı düşünüyorum. Şu ana kadar hep televizyon için lg ve samsung önerildi. Fakat TCL markada aynı paraya Qled alabiliyorum. TCL marka tv alınır mı
Samsung UHD:

TCL Qled:

Bu iki tv den hangisini önerirsiniz? qled panelin daha canlı renkler verdiği için TCL'e daha yakınım fakat panel kalitesi nasıl,uzun ömürlü olur mu fikrim yok.

Merhaba, 55 inç bir TV almayı düşünüyorum. Şu ana kadar hep televizyon için LG ve Samsung önerildi. Fakat TCL markada aynı paraya QLED alabiliyorum. TCL marka TV alınır mı?
Samsung UHD:

TCL QLED:

Bu iki TV'den hangisini önerirsiniz? QLED panelin daha canlı renkler verdiği için TCL'e daha yakınım fakat panel kalitesi nasıl, uzun ömürlü olur mu fikrim yok.

Bende de Samsung UHD TV var bu TV'lerde ekran parlaklık nit sayısı bayağı düşük gün ışığında yetersiz kalıyor hele çok güneş oldu mu ekran gözükmüyor Max parlaklıkda bile.

Kaç nit olduğunu biliyor musunuz? Bir kaç sitede baktım ama belirtilmemiş galiba
Bende kaynak bulamadım ama tahmini 300-400 arası olduğunu söyleyebilirim.

Kaç nit olduğunu biliyor musunuz? Birkaç sitede baktım ama belirtilmemiş galiba.

Bana kalirsa Samsung TV almayın Play Store yok APK yok hiçbir şey yok kendi tarayıcısı rezalet zaten, baska markalaea yönelin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı