QP Bilişim güvenilir mi?

Kargolar kota uygulamasına geçti hocam. Hergün belli miktar kargo yolluyorlar. Sadece QP tarafından bakmamak lazım olaya ama siz yinede bir müşteri temsilcisini arayıp bilgi alın.

Kargolar kota uygulamasına geçti hocam. Hergün belli miktar kargo yolluyorlar. Sadece QP tarafından bakmamak lazım olaya ama siz yinede bir müşteri temsilcisini arayıp bilgi alın.

Müşteri temsilcisiyle falan zamanımı harcamayacağım bugün ya da yarına kadar kargoya verilmezse iptal edeceğim siparişimi. Chat üzerinden ilgili birimlere iletiyorum dedi bir şahıs hiç güvenmiyorum ama göreceğiz. İlk defa böyle bir sorun yaşıyorum e-ticaret üzerinde.

Tercih sizin tabikide ama iptal edip farklı bir firmadan alırsanız şu zamanda kargo süreleri hızlı firmalardan alın. Çoğu çok geç gönderiyor.

Tercih sizin tabikide ama iptal edip farklı bir firmadan alırsanız şu zamanda kargo süreleri hızlı firmalardan alın. Çoğu çok geç gönderiyor.

Bu aralar internetten hiçbir şey almamak lazım görüyoruz rezaleti. Farenin tekeri de tam bozulacağı zamanı buldu.

Zamanınızı müşteri temsilcisine 10 dk ayırarak değil de günlerce bekleyerek harcamak daha kötü bir tercih bence. Ayrıca firmaya mesai saatleri içinde herhangi bir konuda probleminizi bildirdiğinizde geri dönüş sağlıyor. Yine de karar sizin.

Ben niye firmaya görevini yerine getirmesi gerektiğini telefondan bildirmek zorunda kalıyorum? 2-3 gün önce mail attım umursayan olmadı keşke 3-5 fazla verip Amazon'dan alsaymışım. Cevap için teşekkürler.

Sanırım bu kadar kızmanızı telafi etmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…