Ben de Pazar gününü Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı (11 Mayıs) RAM sipariş ettim. 5. gündeyiz ve hala kargoya verilmedi. Acaba sizin sipariş ettiğiniz mouse'un fiyatı sizin sipariş verdiğiniz fiyattan mı şuanda da bir bakabilir misiniz? Aklıma bir şey geliyor da.
Ben de Pazar gününü Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı (11 Mayıs) RAM sipariş ettim. 5. gündeyiz ve hala kargoya verilmedi. Acaba sizin sipariş ettiğiniz mouse'un fiyatı sizin sipariş verdiğiniz fiyattan mı şuanda da bir bakabilir misiniz? Aklıma bir şey geliyor da.
QP Bilişim Siparişim 5 Gündür Kargoya Verilmedi şurada senin durumuna benzer bir şikayet var. 10.gün eline ulaşmış mouse. Seninkisi ne zaman gelecek acaba, eline ulaşınca paylaşabilir misin burada rica etsem?
Saat oldu 6 hala kargodan ses yok 1 saat daha bekleyip akıbetini soracağım. Ondan sonra eğer hala verilmediyse ben de açacağım bir rezalet konusu. Yarın vereceğiz diye bana söz verdiler.
Saat oldu 6 hala kargodan ses yok 1 saat daha bekleyip akıbetini soracağım. Ondan sonra eğer hala verilmediyse ben de açacağım bir rezalet konusu. Yarın vereceğiz diye bana söz verdiler.
Hayır siteleri açılıyor mail'e yanıt gelmedi gerçekten rezillik yahu bu kadar da olmaz ki. Face sayfalarından bana adresime korona sebebiyle yoğunluk falan filan bir şey dediler mail'den ise fare bozuk olduğu için dediler oyalıyorlar mı ne adamı anlamadım gitti. 3-5 fazla verin Amazon'dan alın.
Hayır siteleri açılıyor mail'e yanıt gelmedi gerçekten rezillik yahu bu kadar da olmaz ki. Face sayfalarından bana adresime korona sebebiyle yoğunluk falan filan bir şey dediler mail'den ise fare bozuk olduğu için dediler oyalıyorlar mı ne adamı anlamadım gitti.
Canlı destek yok asıl zaten cevap vermiyorlardı bir de yasak var salıya kadar ses çıkmaz. 3-5 fazla verin Amazon'dan alın kurtulun. Gerçi fiyatlar 3-5 fazla verecek kadar pahalı da değil aynı fiyat ama salak kafam işte.
Hepsiburada'dan sipariş vermiştim, aynı ürünün mağaza fiyatı yükselmiş. Ancak başka mağazalar var aktif ve daha düşük fiyata satıyorlar. Siparişimi iptal edip onlardan alabilir miyim sizce? Durum ekteki gibi.
Hepsiburada'dan sipariş vermiştim, aynı ürünün mağaza fiyatı yükselmiş. Ancak başka mağazalar var aktif ve daha düşük fiyata satıyorlar. Siparişimi iptal edip onlardan alabilir miyim sizce? Durum ekteki gibi.