QP Bilişim güvenilir mi?

Faturası oluşmuş siparişlerde iade oluşmamaktadır diye not yazıyor zaten orada. Mantıken yanlış bir yaklaşım değil, yalnızca benim gibi doğru ürünü sipariş ettiği halde 1 hafta boyunca kargosu dahi çıkartılmayan ürünler için iade sürecini başlatabilmek için bile 2 hafta bekletilebiliyor insanlar.
Sesini çıkartmadığından 1 ay kargosu gelmeyen insanlar var Hepsiburada tarafından.

Ve bu gecikmelerin hiçbir şekilde virüs ile bağlantısı yok, diğer firmalar çatır çutur dağıtıyor hem de virüs öncesi döneme kıyasla çok daha hızlı şekilde.
Hepsiburada'nın beceriksizliği tamamen.

Niye oluşmasın ki fatura iptal etmek çok mu zor dün bana isterseniz iade edelim demişti keşke bunlara güvenmeyip kabul etseydim. Daha bir ürünü kargoya veremeyecek kadar acizler.

Niye oluşmasın ki fatura iptal etmek çok mu zor dün bana isterseniz iade edelim demişti keşke bunlara güvenmeyip kabul etseydim. Daha bir ürünü kargoya veremeyecek kadar acizler.
8 gündür HepsiJet kargo çıkaramadı bende de; bekle bekle bir hal oldum.

8 gündür HepsiJet kargo çıkaramadı bende de; bekle bekle bir hal oldum.

En kolayını atlatamadık ki biz. Ne yapsam diye düşünüyorum daha sözünde durmayan bir yerden alışveriş falan yapmam kimseye de tavsiye etmiyorum aynısını ben yapmış olsam müşterinin yüzüne bakamam.

Aslında Hepsiburada iyi firma, ancak oluyor arada böyle vukuatları. 4 yerden sipariş edip iade aldım, Hepsiburada 5. siparişim oluyor. Hazır sistem boşa bekliyor şu an birleştiremedim

Bu aralar e-alışverişten uzak durmak lazım her yer cortlamış durumda tavana kadar yükselen kargolarla doluymuş şubeler. Kargoya vermeyi becerseler bu sefer kaç haftada gelir kim bilir.
Ben RAM haricinde işlemci, anakart, kasa ve dp kablosu da sipariş vermiştim, üçü H.B.'dan. Hepsi kargoya Pazartesi veya Sali günü verildi. Ancak bir tek QP Bilişim kargolamadi. 18 Mayis'ta da kargoya verilmezse başka bir mağazadan daha ucuza sipariş verip QP'den aldığım ramler geldiğinde direkt iade etmeyi düşünmüyor da değilim açıkçası.

3 5 gün önce alışveriş yaptım ertesi gün kargoladolar. Kendi yerlerinde de değişim için gidip işimi kolayca hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…