QP Bilişim iade süreci

Dün satın aldığım ürün bugün elime ulaştı ama kargo ambalajını bile henüz açmadım ve iade etmek istiyorum. İnternet sitesinde iade için kargo ücretini alıcı öder diyor. Acaba bu süreç nasıl işliyor, komple tüm ücreti mi ödüyoruz yoksa indirimli kargo kodu falan veriyorlar mı? Bir de kutusuna bile dokunmadan iade ettiğimiz ürünü kabul etmeme ihtimalleri var mı? Teşekkürler.

Dün satın aldığım ürün bugün elime ulaştı ama kargo ambalajını bile henüz açmadım ve iade etmek istiyorum. İnternet sitesinde iade için kargo ücretini alıcı öder diyor. Acaba bu süreç nasıl işliyor, komple tüm ücreti mi ödüyoruz yoksa indirimli kargo kodu falan veriyorlar mı? Bir de kutusuna bile dokunmadan iade ettiğimiz ürünü kabul etmeme ihtimalleri var mı? Teşekkürler.
Ürünü kabul etmeme gibi bir durumları olacağını zannetmiyorum ancak fiyatlandırma kısmında bir indirimli kod olayını zannetmiyorum.

Kutusu hiç açılmamış ürünü iade alırlar tahminimce. QP Bilişim sağlam firmadır.
Kargo konusunda ya kod verirler bedava olur, ya da alıcı direkt öder. İndirimli bir kargo ücreti olacağını hiç sanmıyorum.

Yardımlar için teşekkürler ama QP’ye daha önce iade yapmış birinden de kesin cevap alabilirsem rahatlayacağım.

Şuradaki ifadeye göre Yurtiçi Kargo anlaşmalı kodu varmış, bu da demek oluyor ki ya ücretsiz iade ediliyor ya da bir indirim oluyor bence.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı