YusufA Hectopat Katılım 23 Mart 2018 Mesajlar 267 Çözümler 2 28 Kasım 2019 #11 Sitelerine girip canlı desteğe sorarsan onlar veriyordu kargo takip numarasını.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 28 Kasım 2019 #12 Altarein dedi: Teşekkürler.Peki aldığım parçalar sağlam gelirmi yoksa hasarlı gelirse tutanak mı tutturayım.Mesela kargocuya 1 dk bekleyin diyerek kutuyu açıp bakıp öyle alayım değilmi ? Genişletmek için tıkla... Kargocu beklemeyecektir büyük ihtimal, gidip şubeden almanı öneririm.
Altarein dedi: Teşekkürler.Peki aldığım parçalar sağlam gelirmi yoksa hasarlı gelirse tutanak mı tutturayım.Mesela kargocuya 1 dk bekleyin diyerek kutuyu açıp bakıp öyle alayım değilmi ? Genişletmek için tıkla... Kargocu beklemeyecektir büyük ihtimal, gidip şubeden almanı öneririm.
Altarein Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 698 28 Kasım 2019 #13 Silinen üye dedi: Evet, kontrol edip öyle alın ama kargocunun bekleyeceğini zannetmiyorum. Sağlam gelmesi lazım. Ne almıştınız? Genişletmek için tıkla... Bu sistemi aldım.İnş hasar görmez.Bunlara ek olarak birde 240 Gb Crucial ssd aldım.Toplam 4600 tuttu.
Silinen üye dedi: Evet, kontrol edip öyle alın ama kargocunun bekleyeceğini zannetmiyorum. Sağlam gelmesi lazım. Ne almıştınız? Genişletmek için tıkla... Bu sistemi aldım.İnş hasar görmez.Bunlara ek olarak birde 240 Gb Crucial ssd aldım.Toplam 4600 tuttu.
K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 29 Kasım 2019 #14 Altarein dedi: Teşekkürler.Peki aldığım parçalar sağlam gelirmi yoksa hasarlı gelirse tutanak mı tutturayım.Mesela kargocuya 1 dk bekleyin diyerek kutuyu açıp bakıp öyle alayım değilmi ? Genişletmek için tıkla... Eğer kurye beklemezse sağlama almak için kutuyu açarken videoya çekin. Eğer bir hasar varsa videoyu gösterirsiniz.
Altarein dedi: Teşekkürler.Peki aldığım parçalar sağlam gelirmi yoksa hasarlı gelirse tutanak mı tutturayım.Mesela kargocuya 1 dk bekleyin diyerek kutuyu açıp bakıp öyle alayım değilmi ? Genişletmek için tıkla... Eğer kurye beklemezse sağlama almak için kutuyu açarken videoya çekin. Eğer bir hasar varsa videoyu gösterirsiniz.
Altarein Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 698 29 Kasım 2019 #15 Kranovar dedi: Eğer kurye beklemezse sağlama almak için kutuyu açarken videoya çekin. Eğer bir hasar varsa videoyu gösterirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yapıcam teşekkürler.
Kranovar dedi: Eğer kurye beklemezse sağlama almak için kutuyu açarken videoya çekin. Eğer bir hasar varsa videoyu gösterirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yapıcam teşekkürler.