QP bilişim nasıldır?

Berke Yılmazer

Hectopat
Daha fazla  
Qp bilişim hazır sistem alan arkadaşlar deneyiminizi benimle paylaşır mısınız?

Konu başlığını Google'a yazsaydınız daha çabuk cevap bulabilirdiniz, bu sıralar nedense üyeler hiç araştırma yoluna girmiyor.

Diğer sitelerden daha ucuza ürün sattıkları için bir kaç ürün aldım. Ama hiç hazır sistem almadım. Diğer aldığım ürünler için diyebileceğim hiç bir sorunum olmadı.

O zaman kimse konu açmasın her şeyin cevabı internette var diye. Bu nasıl bir mantık. Belki eskiden çok iyi bir mağazaydı sonradan bozuldu.

O zaman kimse konu açmasın her şeyin cevabı internette var diye. Bu nasıl bir mantık.
Interneti geçtim forumda bile arama yapsanız zaten tonlarca cevap var. 2 dakikanızı ayırıp araştırmak yerine aynı konular bulunmasina rağmen tekrar konu açmak bence kirlilikten başka bir şey değildir. Mantıktan söz etmesi gereken siz değilsiniz bu durumda.
@deactivatedfemo Bütün soruları arama motorlarına yazalım, hiç konu açmayalım o zaman. Güncel konu açmasında bir sorun yok. Bir firmanın dünü ile bugünü bir olmayabilir.
Ozaman ben her hafta 10 firma için bu hafta nasıldır diye konu açsam sizin için sorun olmayacak.

Daha önce hiç sipariş etme deneyimim olmadı. Arkadaşım kulaklık almıştı sorun çıkmamıştı.

Ben QP super V2 almistim carsamba gunu siparis verdim cuma elimdeydi koronanin ilk gunlerindeydi simdi nasildir bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…