Çözüldü QP Bilişim Ürün Nasıl İade Edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Vasc

Kilopat
Katılım
7 Ekim 2018
Mesajlar
1.669
Makaleler
1
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
QP Bilişim'den HS50 kulaklık aldım şimdi de iade edeceğim fakat sitede iade et gibi bir buton veya herhangi bir yer bulamadım. Nasıl iade edebilirim?
 
Neden iade ediyorsunuz?
Arctis 3'ten daha iyi olduğu söyleniyordu sürekli. Ayrıca aynı segmentin iki önerilen en çok kulaklıkları oldukları için test etmek istedim. HS50 müzik performansı gibi detaylarda daha iyi fakat kesinlikle hiç rahat değildi benim için.
@Ascaar iade kabul edildi. Kargoyla gönderdim 2 gün sonra para hesaba gelmişti.
 
Ben de rahatsiz buldum biraz, pek esnek degil, fazla baski yapti bende. Ses kalitesi de orta kalite bu fiyatin rakipleri nasil bilemiyorum o yuzden yorum yapmayacagim.

@Vasc tesekkurler, umarim benim de sorunsuz gerceklesir. Onun yerine baska kulaklik aldiniz mi? aldiysaniz o nasil cikti?
 
@Ascaar almadan önce hali hazırda Arctis 3'üm vardı. Aldıktan sonra nedense her konuda HS50-60'ın daha iyi olduğunu görmeye başladım. Elimde de o sıra harcamadığım bir para vardı ve bu şekilde test etmek için kullandım. Eğer kulaklık denildiği gibi iyiyse onu kullanmaya devam edip Arctis 3'ü satacaktım. Maalesef rahat olmadığı için 14 gün içerisinde iade ettim.
 
Anladim, maalesef kulaktan dolma bilgiyle teorik tavsiyeler cok oluyor. Bir kere iyi diye ciktimi ortaya herkes oradan devam ediyor. Son olarak sorsam Arctis 3 rahatlik konusunda nasildi? SteelSeries'ler rahat diye okumustum ama ciddi bir fark var mi HS50 ile?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Ascaar ilk bir kaç gün kafanızı sıkabilir, bende öyle olmuştu. Ondan sonrası ise pamuk gibi. Başımda saatler kaldığı oldu hiç bir rahatsızlık yaşamadım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı