QP bilişimden alınan sistemde internet sorunu

Atlas0120

Centipat
1- Recep kardeşim sizden QP bilişim'den yani 9 bin TL'lik bir PC aldım dün kargoya verildi. Curved monitör sattığınız için başka siteden düz MSI G241 monitör aldım.
Bu G241 monitör geldi denemek için MSI GL62M 7RDX marka laptopuma taktım laptopun ekranını kapatnca laptop Wi-Fi bağlantısını kesmiyor ama internet kesik gibi davranıyor. Yani bağlı ancak Chrome sitelere bağlanmıyor.
İnternette bir sürü araştırdım söylediklerini yaptım hiçbir şey işe yaramadı sonunda internet kablo bağlantısı yaptım sorun çözüldü. Artık internet var.
Burada MSI laptoplarda Wi-Fi sürücü hatası ya da kapağı kapatma eylemi sorunlu ben İngilizce bilmediğim içi bunu MSI'ye bildirin lütfen sorun çok büyük. Kablo bağlamaktan başka bir şey sorunu çözmüyor.
2-Size 2060S sistem toplama hakkında şunu da sormak istiyorum. Size güvenerek B450M PRO Max anakartı aldım ancak bu kart AMD 3600X için güncellenince PCI Express 4.0 kalkar gibi bir şey diyorsunuz videoda ben bunu tam olarak anlamadım ekran kartı ya da işlemci performansına zararı var mı? Ne kaybettik PCI Express 4.0 gidince bir cevap verir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz devrik cümleler, anladığım kadarıyla yazacağım.
  1. Windows güç ayarlarından kapak kapatıldığında hiçbir şey yapmayı seçin. Muhtemelen Windows kaynaklı bir problem var. Güncelleme ile çözülebilir.
  2. Çok problem etmeyin. Bir problem yaşamazsınız.

Zaten seçili onları biliyorum ayar işi değil kardeşim. Kabloyla geziyorum sorun olmaz diyorsun :) Daha nasıl sorun olsun. Laptop içi kablo filan sıkıntı kardeşim anladın mı?
Biri Başlığı değişmiş ben QP bilişimle alakalı bir sorun yaşamadım öyle birşey yazmadım. Yanlış anlaşılma var sanırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı