QP Bilişim'den alışveriş yapılır mı?

Cyberry

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bu sıralar bir kasa arayışına girmiştim. Öneri postu açmıştım ve gelen yorumlara bakarak gözüme Phanteks'in P500A ve P500A D-RGB modelini kestirdim. Kasayı iyice araştırdım. Kutu içeriğine kadar baktım. QP bilişimin Trendyol mağazasından ürün hakkında sorular sordum. Kutu içeriği ile ilgili pek fazla detay bulamamıştım. Klasik şekilde kopyala yapıştır bir ilan açıklaması vardı. Bende soru sorarak ürün hakkında klasik sorular sordum ve Phanteks'in sitesinde bunları karşılaştırdım. QP bilişim P500A için 3 adet 120mm fan olduğunu belirtti fakat Phanteks'in sitesinde ise 2 adet 140mm fan olduğunu gördüm ve diğer model olan P500A D-RGB için ise 3 adet 120mm fan olduğunu belirttiler. Ben sitesinden tekrar kontrol ettiğimde ise 3 adet 140mm fanlar ile geldiğini gördüm. Bu noktada kafamda tedirgin oldum sizlere sormak istedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-11-27-18-47-00-287_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2020-11-27-18-47-00-287_trendyol.com.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2020-11-27-18-46-31-034_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2020-11-27-18-46-31-034_trendyol.com.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 69
Yapılır, ve çok hızlıdır. En geç 1,5 günde geldi ürünüm. Faturayı aldığın an atıyorlar Gmail hesabına. En güvenilir teknoloji mağazalarından biridir. Ayrıca Gayrettepe şubesinden de alabilirsin yakınsa. Oraya da gitmiştim, güzel bir yer.

QP Bilişim en güvenilir, sağlam tedarikçilerden biridir. Technopat kanalına bakarsanız bir çok sistemde QP ile anlaşmalı olduğunu gözlemlersiniz.
Fan konusunda ise tuhaf bir olay doğrusu. Sanıyorum ki ilgili destek ekibi hatalı bilgi aktarıyor olabilir. QP ve Phantesk Innovative sitelerinde P500A 3x 140MM olarak gözüküyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar başlığa bakarak okumadan cevaplamayın lütfen açtığım başlık düzeltilmiş. Konu başlığına yorum yapıyorsunuz. Lütfen içeriği okuyarak yanıtlarsanız sevinirim.

Yapılır, güvenilirdir. Akşam yapılan sipariş 4 günde geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı