QP Hawk Sistem Oyun Testleri: 10600K ve RTX 2080S Performansı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
7eu2sq5cez0.jpg

Beyaz kasa konseptinde, beyaz bileşenler ile üst düzey performans için topladığımız bu sistemin şimdi oyun performansına birlikte bakıyoruz… QP Hawk’ın fiyatı için tıklayın: QP HAWK - GeForce RTX 2080 Super / Intel Core i5 10600K / 16GB / 480 GB Oyun Bilgisayarı 00:00 – QP Hawk nasıl toplandı? Farkları nelerdi? 00:45 – Beyaz kasada RGb aydınlatma farklı görünüyor. 01:17 – Apex Legends. 01:35 – En Düşük Yüzde 1 ve Binde 1 FPS Nedir? […]

Devamı: QP Hawk Sistem Oyun Testleri: 10600K ve RTX 2080S Performansı
Kaynak Technopat

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2'de FPS neden bu kadar düşük anlamıyorum. 1660 Ti ile bile orta, high ayarlarda 60 FPS alabiliyorum.
Orta ve High dediğin ayarlar aslında Orta ve High değil de ondan. Oyunda maalesef sabit ayar yokmuş. Bizi bunu geç fark ettik. Orta ve High alsan da aşağıdaki değerler düşük kalıyor. Oyun sana sanki global ayar yapıyormuş gibi gösterse de aslında aşağıdaki ayarları sistemindeki karta göre düşürüyor maalesef. Biz o yüzden artık her RDR 2 testinde Ultra açıyoruz, alttaki bütün ayarlar da Ultra olsun diye.

Orta ve High dediğin ayarlar aslında orta ve High değil de ondan. Oyunda maalesef sabit ayar yokmuş. Bizi bunu geç fark ettik. Orta ve High alsan da aşağıdaki değerler düşük kalıyor. Oyun sana sanki global ayar yapıyormuş gibi gösterse de aslında aşağıdaki ayarları sistemindeki karta göre düşürüyor maalesef. Biz o yüzden artık her RDR 2 testinde Ultra açıyoruz, alttaki bütün ayarlar da Ultra olsun diye.

RDR2 kartları çok zorluyor gibi hocam. Tüm ayarları Ultra'ya çekince 1660 Ti ile 30-35 FPS aldım ortalama.

RDR2 kartları çok zorluyor gibi hocam. Tüm ayarları Ultra'ya çekince 1660 Ti ile 30-35 FPS aldım ortalama.
Kapalı MSAA, kapalı Reflection MSAA, kapalı Resolution Scale ve çözünürlüğüm 1920x1080.
Bunun haricindeki alt üst demeden bütün ayarlar en yüksekte. 25-40 FPS civarı oynuyorum.
4K için 2080Ti şart gibi. Bilemedim ya.
Bu arada, ekran kartım ROG STRIX 2060.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı