QP iade süresi ve şikayet

TavukDoner58

Hectopat
QP Bilişim'den aldığım anakart bozuk çıktı ve ASUS serivse yolladım ve ürün arızalı olduğu için rapor verildi ve değişim iade talep edebilirsiniz dendi. Ve QP Bilişim'e raporu yolladım.
QP Bilişim'e mail attım cevap yok. Aradığımda raporu aldıklarından haberleri bile yok. Salı günü aradım çarşamba olur dendi, çarşamba aradım perşembe olur dendi, perşembe aradım iadeler cuma olur dendi, bugün aradım 30 dakika telefonda bekledim ve 1 ila 1 buçuk hafta sürer denildi.

Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu? Mu param ne zaman iade edilir. Bu kadar lazım olmasının sebebi para iadesi olacak diye başka yerden anakart aldım onun iade süresi bitecek.

İşi yokuşa sürme peşindeler. Maalesef ülkemizde ki çoğu satıcı böyle.

Amazon ve inventus dışında çoğu firmada bunlar yaşanıyor. Tüketici mahkemesi var içiniz rahat olsun paranızı geri alırsınız her türlü ama ne kadar sürer bilemem.

O zaman sadece bekliyeceğim teşekkürler.
Hem ürünleri defolu hem iade de zorluk çıkarıyorlar.
Hepsiburada desen 300 liralık kulaklığı vermemek için 3 defa iade ediyorlar (değişim raporu var)
Yeni aldığım anakart Amazon'dan sağ olsunlar 30 günlük iade süreci var fakat yıl sonunda bitecek.

QP'de hiç böyle bir sorun yaşayan görmemiştim. Ankara'daki depolarından İstanbul'a 2 günde yollayabiliyorlar ürünleri bu nedenle alacağım şey %2 3 bile daha pahalı olsa burayı tercih ediyorum. Şanssızlığınıza denk gelmiş gibi ama QP'nin bir sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Ürünlerle ilgili bilgi almak için attigim maillere hemen cevap vermişlerdi 2-3 ay kadar once.

Pek olumsuz yorum görmediğim için Qp'yi tercih ettim fakat şansıma.

Qp'de hiç böyle bir sorun yaşayan görmemiştim. Ankara'daki depolarından İstanbul'a 2 günde yollayabiliyorlar ürünleri bu nedenle alacağım şey %2 3 bile daha pahalı olsa burayı tercih ediyorum. Şanssızlığınıza denk gelmiş gibi ama Qp'nin bir sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Telefonlarını açmaları için en az 15 dakika bekliyorum çalışanlar çok ruhsuz telefonu alo diye açıyorlar hiç kurumsal yanları yok maalesef. Ve evet şansızlığıma denk geldi galiba.

Pek olumsuz yorum görmediğim için Qp'yi tercih ettim fakat şansıma.

Telefonlarını açmaları için en az 15 dakika bekliyorum çalışanlar çok ruhsuz telefonu alo diye açıyorlar hiç kurumsal yanları yok maalesef. Ve evet şansızlığıma denk geldi galiba.
Bende yeni açtığım konuda mağduriyet yaşadım bu kadar umursamaz, acemi bir firma görmedim desem yeridir sanki N11 den alışveriş yaptık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı