QP Omega PC görüntü gelmiyor

vloz

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2018
Mesajlar
16
Tehcnopat tavsiyesi üzerin QP omega siparişi verdim. PC elime ulaştıktan sonra RAM frekansını DOCP yaparak 3600 MHz'ye aldım PC yeniden başlattı ancak klavyeme fareme ve monitörüme hiçbir şekilde görüntü gelmedi. Daha sonra PC'yi prizden çektim 10 dk bekledim açtım bu sefer açıldı ilk gün aktif olarak kullandım. Ancak sabah tekrar açtığımda yine aynı şekil oluştu. Tekrar çektim prizden bekledim sonra açıldı. PC hiç çalışmıyor değil bu arada kasa aktif ancak monitöre klavyeye ve fareye tepki yok. Farklı olarak gözlemlediğim açılmadığı zaman anakartımda sarı ışık var. Açıldığı zaman o sarı ışık yeşile dönüp kayboluyor. Anakart ROG STRIX B450-F GAMING. Yardımcı olursanız çok sevinirim. BIOS sürümüm de güncel.
 
psu güç şalterini kapatıp anakart ışığı söndükten sonra tekrar açtığımda pc açılıyor. Ancak cold boot yapmıyor. BIOS reset attım hala aynı sorun devam ediyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı