QP Pulse Plus hazır sistemi alınır mı?

tuniqurem

Hectopat
PC Hocası Youtube kanalında bir sistem videosuna denk geldim. İşlemcisini Ryzen 5 2600 yapıp almayı planlıyorum. İçinde RX 580 8 GB olmasına rağmen fiyatı 3.500 TL oluyor ve bence çok uygun bir fiyat bu. Sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Alınabilir mi? Yoksa başka bir sistem mi toplamalıyım?

Alınabilir. Wattman problemi istemiyorsanız kendiniz toplayabilirsiniz.
Wattman problemi nedir dostum açar mısın?
Sisteme yorumum:
Gayet güzel bir sistem yakalamışsın aynı özelliklerde bir sistem yaklaşık 4.000₺ diğer sitelerde ve her parçası kaliteli. Teşekkür ediyorum ben de bu şekilde alıcam.

Anakartı MSI B450 Pro-M2 V2, işlemciyide Ryzen 5 2600 yapıp alabilirsin. Şahsen kendim aldım, ve çok iyi denk geldiğini düşünüyorum. Daha elime gelmedi gelince deneyimlerimi iletirim.

Eski bilgisayarıma göre çok çok hızlı. Sadece Fortnite yükleyebildim şuan. Destansı ayarlarda 80-100 fps alıyorum. Genel olarak çok memnunum. (1080p) Ayrıca sistemin fiyatı 100 lira artmış ama o fiyata yinede iyi. 2 tanede oyun veriyor. Kutuların hepsi ayrı bir kutuda geldi. Ekran kartını sökmüşler ki kırılmasın diye. Özetlemek gerekirse bütçeniz varsa R5 2600 ve 16 GB ram yapıp alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı