QP Super V2 vs QP Super Nova

Muraty91

Centipat
Bugün sizlerle paylaşacağım iki sistemden birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım ve neden?

Alternatif hazır sistem tavsiyeniz varsa dinleyebilirim parça parça toplamak istemiyorum bütçem sadece kasa için 7.500TL

İki sistem de birbirine çok yakın Super Nova'nın artısı Thermaltake işlemci soğutucu ile birlikte geliyor kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim.

7500 TL'ye GTX 1660S/1660 TI sistem alacağıma Xbox Series X + Gamepass tercih ederim. İki sistemde bu fiyata alınmaz, 2021'in 2. yarısına kadar ekran kartı stoğu bekleyin. Sistemlere bakacak olursak, Super Nova'nın SU630 SSD'si kronik sorunlu, değiştirin. İki sisteminde anakartı çok yetersiz. Super Nova'nın ayriyetten kasası da hava almıyor.

7500 TL'ye GTX 1660S/1660 TI sistem alacağıma Xbox Series X + Gamepass tercih ederim. İki sistemde bu fiyata alınmaz, 2021'in 2. yarısına kadar ekran kartı stoğu bekleyin. Sistemlere bakacak olursak, Super Nova'nın SU630 SSD'si kronik sorunlu, değiştirin. İki sisteminde anakartı çok yetersiz. Super Nova'nın ayriyetten kasası da hava almıyor.
Anakartlar bu ekran kartı ve işlemci için yeterli değil mi hocam çok sistemle oynayan birisi değilim ve niyetim 1 2 gün içinde sistem almak açıkçası beklemek istemiyorum eldeki imkanlarla en ideal sistemi almak amacım. siz tercihte bulunsanız hangi sistemi seçerdiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı