• Hocam 2. el Q9400 120 - 130 TL gibi bir rakama bulunuyor. G3258 alırsam anakart konusunda da değişim söz konusu olacak en azından Msi P33 gerekecek buradada bütçe devreye giriyor 2. el G41M - P26 anakartla bu işten sıyrılabilirim düşüncesindeyim zaten öyle üst düzey oyunlar oynamadığım için zaten oyundada işlemcinin etkisinin olmadığınıda düşünürsek iyi bir tercih olmaz mı sizce?
Bence hala güzel işlemciler özellikle kısıtlı bütçe ile sistem toplanacaksa bence çok yerinde bir seçenek. Şahsen ben core i3 veya g3258 bir sistem yerine tercih ederim. Üstteki linkler bahsettiğiniz iki işlemcinin karşılaştırması ve bazı teknik özellikleri aşşağıdaki linklerdede oynanış performanslarını içeren linkler yer alıyor.
Elindeki sistemin ve anakartının uyumluluk sorunu yaşatmıyacağından emin isen ve ilerde pişman olmuyacağından emin isen alabilirsin. Tam olarak anakartını bilmiyorum çünkü.
Nasıl desem ben bu seriyi hem öneriyorum, hem de önermiyorum.
Bende sizin gibi düşünüyordum ancak vazgeçtim. Bence Pentium G 3258 günümüz oyunlarını 2 çekirdek desteği devam ettiği sürece açacaktır. En güzeli güncel olmak günceli yaşamaktır bence.