Quad Processor Q8400'a HD6570

Uymasına uyar ancak 128 bit'lik bir ekran kartı alman eğer oyun oynayacaksan pek iyi bir seçim olmaz. Birde 1 nesil eski bir kart. Eğer bütçen yeterliyse sana tavsiyem 7000 serisinden alman olur. Ama bu fiyata performans açısından iyi sayılabilecek bir kart. İçine hangisi siniyorsa alabilirsin... :)

Bu arada 128 bite 128 bit değil mi?
Yani benim ekran kartım 128 bit 128 bit takmam gerekmiyor mu? 
Sizde önerir misiniz ? 
100-200 lira arası olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce Amacını Söyle arkadaşım . Amaç oyun ise 200 TL biriktir HD7850 al . 100 - 200 Tl ' ye kartlar yok olmaya başladı artık .

Sölemek istediğini tam anlayamadım ama. :) Ekran kartının bit'i onun işlemcisi ve ramleri arasındaki veri alış verişinin gücünü gösterir en basit anlatımla. Yani ekran kartının veri yolu hızıdır. İsterse 512 bit bile takabilirsin yalnız burda senin işlemcin ve belleğin ile anakartının mimarisi önemli tabi eski sisteme 512 yada 256 takılmaz diye bir şart yok takılır ama dar boğaz oluştura bilir tam performans alamazsın. Ama senin sistemin için 256 bit'lik bir kart gayet güzel çalışır. ;)

Sen belli ki bizim önerilerimizi umursamıyorsun . Amacanı sordum ? cevap yok . Oyun içinse 200 Tl biriktir daha performanslı olur diyoruz cevap yok ? Çok yanlış yerdesin , burda farklı kişilere değilde sadece tek kişi sor soracağını çok meşgulsen .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı