Quad Q9550 düşük kullanım

mert56

Decapat
Daha fazla  
İşlemci Intel Core 2 Quad Q9550
Ekran kartı Afox GT 730 4 GB'lık versiyonu
RAM 8 GB

20230125205747_1.jpg

Neden böyle olur bilen var mı? Ekran kartı 100 kullanım, işlemci 50.

Hocam zaten 775 soketlerin Nirvana'sı var elinizde o sebeple işlemci değişikliği beraberinde anakart ve RAM değişimide gerektirir.

i3 3 nesil DDR3 sistem toplasam bir tek anakart işlemci değişecek ekran kartı ve RAM aynı kalsa performans değişir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde Q9650'de bile ben %100 kullanım alıyordum GTA 5'te, ilginç. Sadece ekran görüntüsü aldığınız sahneye özel olarak denk gelmiş de olabilir, bir de hız yapın bakalım, normal sürün. O oyunda o işlemcinin %100 kullanılmaması aslında iyi bir şey, GTA 5 işlemciye yüklenen bir oyun aslında. Sorunuzun cevabı olarak sistemde bir sıkıntı olmadığını söyleyebilirim, sadece GTA 5 gibi bir oyunun işlemciyi daha fazla kullanması lazım.

Normalde Q9650'de bile ben %100 kullanım alıyordum GTA 5'te, ilginç. Sadece ekran görüntüsü aldığınız sahneye özel olarak denk gelmiş de olabilir, bir de hız yapın bakalım, normal sürün. O oyunda o işlemcinin %100 kullanılmaması aslında iyi bir şey, GTA 5 işlemciye yüklenen bir oyun aslında. Sorunuzun cevabı olarak sistemde bir sıkıntı olmadığını söyleyebilirim, sadece GTA 5 gibi bir oyunun işlemciyi daha fazla kullanması lazım.

Arabada hız yaptığımda daha çok düşüyor. Bazen yükseliyor galiba işlemci ekran kartını beslemiyor veya ekran kartı işlemciyi.

Grand RP bu normal GTA'da problem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının işlemciyi beslememe gibi bir durum yok, işlemcinin ekran kartını beslememe gibi bir durum olabiliyor fakat sizinki de o değil.

Ekran kartının işlemciyi beslememe gibi bir durum yok, işlemcinin ekran kartını beslememe gibi bir durum olabiliyor fakat sizinki de o değil.
instan varsa versene

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı