QuadCast S vs Fifine A9

Basslı daha çok hoşuma gidiyor. Mikrofonda da seste bir problem yok ama biraz daha temiz ses istiyorum.
@Deiinzz

Düşük frekanslar bassı temsil eder, kısacası öyle düşünebilirsin. Yüksek frekanslar da tizzi. Bass istiyorsan 500Hz'ye kadar olanları yükseltip deneyebilirsin. Daha çok vokal ve enstrüman istiyorsan da 500-2000 Hz arasını yükselt. Daha tiz olsun dersen de 4000Hz üstünü yükseltebilirsin. Ben anlamlarını söylüyorum, kendin deneyip en iyisini bulman gerek. Çok yükseltmene gerek yok, +2 3 dB şeklinde deneyip karar verebilirsin. Hem temiz hem basslı zor olabiliyor.

Hocam merhaba konuyla alakasız ama kulaklık bakıyorum bu aralar. Kendim ASUS TUF H3 7.1 kablolu kullanıyorum ve mikrofonunu sevmiyorum ayrıca kulak pedleri uzun kullanımda rahatsız etmeye başladı (8 10 saat). Kafamda Fifine H9 ve HS80 kablolu var ama HS80 önerir misiniz biraz bütçe katili bir kulaklık benim için. Ayrıca youtbe, oyun, müziğin seslerini Discord'a yansıtıyor benim kulaklığım ki bu çok rahatsız edici aynısı sizin kulaklığınızda var mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı