FirstLegenD27
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar öncelikle bütçem kısıtlı. 2 tane oyuncu PC var, hangisini alayım karar veremedim. GTA 5, CS, Valorant, ETS 2, vb. oyunları oynarım.
EVKUR
Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız.www.evkur.com.tr
EVKUR
Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız.www.evkur.com.tr
Sizce hangisini alayım?
Arkadaşlar öncelikle bütçem kısıtlı. 2 tane oyuncu PC var, hangisini alayım karar veremedim. GTA 5, CS, Valorant, ETS 2, vb. oyunları oynarım.
EVKUR
EVKUR
Sizce hangisini alayım?
EVKUR
EVKUR
Sizce hangisini alayım?
Intel Core i3 10100 Soket 1200 10. Nesil 3.6GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Intel Core i3 10100 Soket 1200 10. Nesil 3.6GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com GIGABYTE H410M S2H Intel H410 Soket 1200 DDR4 2933MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE H410M S2H Intel H410 Soket 1200 DDR4 2933MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com ZALMAN S4 PLUS RGB Fanlı Megamax MidT Atx Gaming Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S4 PLUS RGB Fanlı Megamax MidT Atx en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN S4 PLUS RGB Fanlı Megamax MidT Atx Gaming Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S4 PLUS RGB Fanlı Megamax MidT Atx en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Samsung 250GB 870 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung MZ-77E250BW en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 250GB 870 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung MZ-77E250BW en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Teşekkür ederim önerin için .i3'lu olan sistem neredeyse güncel diyebileceğimiz bir sistem. 9.nesil olması çok iyi. Ekran kartını ilerleyen zamanda güncellerseniz güzel bir sistem haline dönüşebilir.
İkinci el bakmanızı tavsiye ederim. Bazen az kullanılmış bütcenize göre yüksek performanslı bilgisayarlar olabiliyor.
Şimdi ben taksitli alacağımdan sordum . Bilgisayar toplamayıda pek fazla bilmiyorum.Hiçbirini alma, APU topla.