Quadro Battle vs Quadro Gamemax sistem

FirstLegenD27

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle bütçem kısıtlı. 2 tane oyuncu PC var, hangisini alayım karar veremedim. GTA 5, CS, Valorant, ETS 2, vb. oyunları oynarım.

Sizce hangisini alayım?

Arkadaşlar öncelikle bütçem kısıtlı. 2 tane oyuncu PC var, hangisini alayım karar veremedim. GTA 5, CS, Valorant, ETS 2, vb. oyunları oynarım.

Sizce hangisini alayım?

i3'lu olan sistem neredeyse güncel diyebileceğimiz bir sistem. 9.nesil olması çok iyi. Ekran kartını ilerleyen zamanda güncellerseniz güzel bir sistem haline dönüşebilir.

Sizce hangisini alayım?

İkinci el bakmanızı tavsiye ederim. Bazen az kullanılmış bütcenize göre yüksek performanslı bilgisayarlar olabiliyor.

İkisi de alınmaz gibi APU sistem öneririm.

Sizce hangisini alayım?

Hiçbirini alma, APU topla.

Hiçbiri.

Ryzen 5 3400G'nin stoğa girmesini bekle.

i3'lu olan sistem neredeyse güncel diyebileceğimiz bir sistem. 9.nesil olması çok iyi. Ekran kartını ilerleyen zamanda güncellerseniz güzel bir sistem haline dönüşebilir.

İkinci el bakmanızı tavsiye ederim. Bazen az kullanılmış bütcenize göre yüksek performanslı bilgisayarlar olabiliyor.
Teşekkür ederim önerin için .
Hiçbirini alma, APU topla.
Şimdi ben taksitli alacağımdan sordum . Bilgisayar toplamayıda pek fazla bilmiyorum.
Zaten ağır oyunlarda oynamam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı