Quadro GTX 1650 4 GB alınır mı?

Mining yapılmamışsa falan alınır ama eğer 2-3 bin arası bulmak istiyorsanız MSI GTX 970 Gaming 4G 256bit alın 2 el daha iyi FPS alırsınız.

FPS test videosu;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aradaki fark maksimum 10. her an bozulabilecek çok eski bir kart GTX 970. çok güç çekiyor üstelik.

GTX970 çok eski, teknoloji eksiği var, sürücü desteği bitti bitecek, çok güç çekiyor ve 3.5GB VRAM gibi saçma bir VRAM'i var.

Değil hocam GTX 970 bizzat ben kullandım VRAM 4 GB gözüküyordu oyun performansı için çok iyi GTX 970 hâla

Aradaki fark maksimum 10. her an bozulabilecek çok eski bir kart GTX 970. çok güç çekiyor üstelik.

Tanıdığım kaç yıldır kullanıyor sağlam bir kart bozulduğunu görmedim üstelik fazlada ısınmıyor GTX 960 ile teste soktum FurMark'ta en fazla 75 derece gördü.

Değil hocam GTX 970 bizzat ben kullandım VRAM 4 GB gözüküyordu oyun performansı için çok iyi GTX 970 hâla

Kartın 3.5GB sonrası 512MB olan kısma erişimi yavaş yani anı FPS düşmesi veya FPS düşüşleri ile karşılaşmak mümkün. Performansı ise çok iyi degil, 970'den %15 civarı daha güçlü RX580 8 GB'im vardı o bile yetersiz artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı