Quadro hazır sistem alınır mı?

Hocam yanlış anlamayın fakat ürün değerlerine göre 3060 12 GB 4060'dan daha güçlü 4060 Ti alırsam ancak bu sistemden daha güçü bir şey bulurum ki 30000 üstü bütcemi aşıyor. Yukarıda belirttiğim vatn bilgisayardaki sistem alınır mı Peki?

Hocam yanlış anlamayın fakat ürün değerlerine göre 3060 12 GB 4060'dan daha güçlü 4060 Ti alırsam ancak bu sistemden daha güçü bir şey bulurum ki 30000 üstü bütcemi aşıyor. Yukarıda belirttiğim vatn bilgisayardaki sistem alınır mı Peki?
Hocam mağazaya gidip konuşun. Vatanı, mediamarkt'ı ve teknosa'yı gezin. Geçenlerde kuzenim 20k'ya almıştı 3060'lı bir sistem. Bana pahalı geldi.

Dandanakan hocamında dediği gibi mağzaya gidip konuşdum sistemde normal bir 4060 daha güçlü bir kart bar fakat 4000 serisi DLSS 3.5 desteklediği içim yapay zeka ile performans açısından öne çıkıyor. Mapazaya yakın zamanda tekrar gidip kişiselleştirilmiş bir bilgisayar toplayacağım öneriler için sağ olun. Hocam ayrıca oturduğum şehirden mi kaynaklıdır bilinmez çoğu tanıdığım Teknosa'da teşhir ürünü satıldığını savundu o nedenle pek sıcak bakmıyorum belki de önyargıdır bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı