Quake 300W PSU ısınıyor

Yok hocam bilfidiginz PSU kasayi falanda isitiyor PSU tarafina elledigimde 65-75 derece arasi bir sicaklik yapiyor yaz gelmeden önce de boyleydi.
Sıcaklığı kendin mi ölçtün yoksa tahmini bir değer olarak mı söylüyorsun? Eğer ölçtüğün ise sorun yok. Bir de güç kaynağı fanı dışarıya değil de içeriye hava veriyorsa çok normal. Egzoz fan yoksa takman sağlıklı olur.

Sıcaklığı kendin mi ölçtün yoksa tahmini bir değer olarak mı söylüyorsun? Eğer ölçtüğün ise sorun yok. Bir de güç kaynağı fanı dışarıya değil de içeriye hava veriyorsa çok normal. Egzoz fan yoksa takman sağlıklı olur.

Hocam nomal bir deger değil bence elimi 4 sn tutamiyorum GTA 5'ten çıkınca.
Egzoz fani alacagim.

Hocam nomal bir deger değil bence elimi 4 sn tutamiyorum GTA 5'ten çıkınca.
Egzoz fani alacagim.
Durum sana özel değil. Geçenlerde eski kasamı gün yüzüne çıkardım. Şasi Exper'in bir kasası. Güç kaynağının markasını da hiç bilmiyorum, sadece 400W verebiliyor diye takılı. Dying Light 1 açtıktan bir süre sonra kasanın tepesine elimi koyamıyorum. Elimi yakmıyor ama bunaltıyor. Esas GPU'nun üstüne dokunduğumda yanıyor. :D Egzoz fan almanda fayda var.

Durum sana özel değil. Geçenlerde eski kasamı gün yüzüne çıkardım. Şasi Exper'in bir kasası. Güç kaynağının markasını da hiç bilmiyorum, sadece 400W verebiliyor diye takılı. Dying Light 1 açtıktan bir süre sonra kasanın tepesine elimi koyamıyorum. Elimi yakmıyor ama bunaltıyor. Esas GPU'nun üstüne dokunduğumda yanıyor. :D egzoz fan almanda fayda var.

Benim de kasam Exper'in kasasi sizinde kasaniz bu mu

Bundan değil. Benimkisi önü komple kapalı olan model. Ölümüne hava almaması için tasarlanmış. Görsele Win 7 ve Intel Pentium etiketi ekleyince benim kasa oluyor.

669215224_.gif

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı