Quanta Notebooklar için Bios Dosyaları

Makaleler
36
Yer
Sakarya
Просмотр темы - Соответствие Quanta - Модель / Платформа • VLab
Yukarda verdiğim linkten Siteye kayıt olup gerekli bios Dosyalarınızı alabilirsiniz.

Önemli: İndirip yüklediğiniz dosyalardan doğacak zararlarda Forumumuz ve Verdiğim sitedeki şartları okuyup Kabul etmiş sayılırsınız.

Not 1: İndireceğiniz dosya ile yüklü olan bios sürüm tarihinizi kontrol edin güncelliyecem diye sürüm düşürmeyin.
Not 2: İndirdiğiniz biosları güncellemede sorun yaşayanlar, bu başlık altından Soru ve isteklerini yazabilirler (İndirdiğiniz dosyayı burada paylaşın).
Not 3: Soru sormadan önce Notebook Modelinizi, Anakart modelinizi, İşletim sistemi ve bitini, Kullandığı antivirüsü yazın.

Herkese Kolay gelsin.

Not olarak şunu da ekleyeyim diye düşünmedim değil :). BIOS'un ne kadar eski olduğunu görüp hala bu ismi bilinmedik markaları bir daha almayın diye. Ancak tepki veren olabilir diye gerek duymadım.

Merhaba. Bu kadar eski bir konuya tekrar yazmamın nedeni şu saçma laptoplardan birinden almış olmamdır. Quanta nlah diye geçen ama internette nla diyerek bulunan ve danlagmbab0 rev. B anakarta sahip olan bu laptopu kullanıyorum ve aşırı sorunlu bir cihaz. BIOS'unu modlattım fakat modlu BIOS işe yaramadığından eğer daha yeni bir sürümü vs varsa şu üstteki linke benzer sitelerden önerebileceğiniz başka var mı diye soracaktım.

Maalesef bunlar çok eskidi artık destekleri benim tarafından da verilmiyor.
Hocam aslında benim cihaz pek eski sayılmaz i5 9. nesil işlemciye sahip. Bu modelin çin kullanıcılarına ulaşabilmem mümkün müdür acaba quanta karşılığı asya tarafında ne modeli olarak satılıyor nasıl öğrenebilirim? Bir öneriniz var mıdır?

Dediklerimi verebilirseniz bakarız bu bilgi yeterli değil.
Hocam tam olarak hangi bilgiler lazım, içini açıp detaylı fotoğraf atabilirim, sistem bilgisi kısmını komple atmam da işe yarar mı acaba? Ayrıca sanırım Thunderobot 911 Air modeli ile aynı anakarta sahip fakat bu modeli kullanan kişileri yine nasıl bulurum bilemiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı