Quantum Break nasıldır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU
Meslek
Makine Mühendisi
Quantum Break oyununu satın aldım geçen ay ben. Halihazırda sizler oynamışken nasıl bir oyun olduğu konusunda kısa bir görüş belirtirseniz sevinirim.

Ben 1 ay önce oynadım ve 2 günde bitirdim. Çok güzel bir oyun, bilim kurgu türünde. Hikaye, grafik, atmosfer ve vuruş mekaniği olarak da gayet güzel. Her bölümün sonunda seçim yapıyorsunuz ve hikaye ona göre ilerliyor. 5 bölüm mevcut. Oynamanızı öneriyorum. Ayrıca seçimler de çok zor, 5 dakika düşündüğümü hatırlıyorum. Çok kafa karıştırıcı ve beyin fırtınası gerektiren seçimler mevcut.

Quantum Break oyununu satın aldım geçen ay ben. Halihazırda sizler oynamışken nasıl bir oyun olduğu konusunda kısa bir görüş belirtirseniz sevinirim.
Oynanış saatine göre çok büyük boyutlu bir oyun. Bana çok kısa ve kısıtlı geldi ama anlatımını gerçekten sevdim. Dizilerini de çok sıkıldıysan izlersin ben öyle yapmıştım hikayeyle pek alakalı değiller. Daha çok çalışanların hayatları vs.

Control'e Quantum Break 2 diyenler vardı, aslında ileride birleştirebilirler iki oyunu bir şekilde ama hala Quantum Break 2 çıkmadı çok üzüldüm.

Control'e Quantum Break 2 diyenler vardı, aslında ileride birleştirebilirler iki oyunu bir şekilde ama hala Quantum Break 2 çıkmadı çok üzüldüm.
Ben halen umutluyum. Oyun çıkalı henüz 4 yıl oldu ve belki de şu an Quantum Break 2 üzerinde çalışıyorlardır. :) Tahminimce bu kez Beth'i kurtarmaya gideceğiz. Sonu çok gizemli bitti zaten. Jack'in Beth'e "Senin için döneceğim." dediği sahne gösterildi. İlerleyen günlerde, aylarda belki de yıllarda göreceğiz. :)

Ara sahneler çok uzun. Dizi yapmışlar 😄
Ben ara sahnelerin hepsini atladım. Çok sıkıcıydı açıkçası, hatta oyunun en büyük eksisi diyebilirim. Bana nedense oyun süresini uzatmak için yapılmış gibi geldi. Hikayeye katkıda bulunduğunu düşünmüyorum.

İyi bir oyun, eksikleri olsa da. Fakat 60 GB, çıktığı zaman bayağı olay yaratmıştı. Beklenen satış miktarına pek ulaşamadı. Belki Remedy'nin yeni oyununda bazı esinlenmeler görürüz. Tıpkı Control ile ALan Wake gibi.
Gördük zaten bence, Control neredeyse QB2 denecek gibiydi kesinlikle esinlenilmişti. Ayrıca yeni Alan Wake oyunu çıkmıyor diye biliyordum. Gerçi yarın AWE çıkacak ondan bahsediyorsun sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı