Quantum Surge sistem nasıldır?

Darboğaz yok, güzel sistem hayırlı olsun.

Soğutucu da emin değilim ama muhtemelen oyunlar için yeterli gelecektir, biraz kullanırsın olmadı değiştirirsin.

Arkadaşlar Quantum Surge | AMD Ryzen 5 7500F | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
İncehesap'tan bu sistemi satın aldım daha gelmedi. Sizce yeni sogutucu alınır mı? Ya da hazır gelen sogutucu sistemi idare eder mi?
Ayrıca cok bilgisayardan anlamıyorum. Bu sistemde bilesenler arasında darbogaz yok değil mi?

Özelleştirme yaptın mı tam anlayamadım site bir garip gösteriyor. Anakart en azından B serisi olmalıydı ve PSU Frisby olmamalıydı. Soğutucu idare edecektir.

Özelleştirme yaptın mı tam anlayamadım site bir garip gösteriyor. Anakart en azından B serisi olmalıydı ve PSU Frisby olmamalıydı. Soğutucu idare edecektir.

Özelleştirme yapamadım diğer seceneklerle arasında fiyat farkı cok ucuktu. PSU gercekten cok sıkıntı çıkarır mı cünkü yükseltme yapacaksam önceligim sogutucu ve anakarttı ama PSU daha büyük bir sorunsa ilk ona el atmam lazım olabilir

Özelleştirme yapamadım diğer seceneklerle arasında fiyat farkı cok ucuktu. PSU gercekten cok sıkıntı çıkarır mı cünkü yükseltme yapacaksam önceligim sogutucu ve anakarttı ama PSU daha büyük bir sorunsa ilk ona el atmam lazım olabilir.

Daha mantıklı olacaktır. Frisby marka PSU'lar pek kaliteli olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı