Quest 3 gerçekten iyi mi?

Baran166

Decapat
Daha fazla  
Quest 3 kullananlar cevaplayabilir mi? Gerçekten videolarda ve insanların söylediği gibi iyi mi? Karma gerçeklikte ve sanal gerçeklikte filan gerçekten oranın içinde gibi hissediyor musunuz? İyi ki aldım, başkaları da almalı. Bu fiyatında fazlasını hak ettiğini düşünüyor musunuz?

Eski bi' Quest 3 sahibi olarak söylüyorum. Gayet iyi ancak oynadığınız oyuna göre eğlenceli gelir veya gelmez. Rec Room, Cooking Simulator gibi oyunlar oynuyordum,bayağı eğlenceliydi. Yabancı diliniz gelişmiş ise ayrıca eğleneceksiniz emin olun, voice chatli oyunlarda vs.Ancak 32 K verilecek kadar aman aman bi’ özelliği olduğu tarafında değilim ben.

Eski bi' Quest 3 sahibi olarak söylüyorum. Gayet iyi ancak oynadığınız oyuna göre eğlenceli gelir veya gelmez. Rec Room, Cooking Simulator gibi oyunlar oynuyordum,bayağı eğlenceliydi. Yabancı diliniz gelişmiş ise ayrıca eğleneceksiniz emin olun, voice chatli oyunlarda vs.Ancak 32 K verilecek kadar aman aman bi’ şey olduğu tarafında değilim ben.
Peki cihacın içindeyken karma vr sanal gerçeklik deneyimi nasıl? Nasıl hiisediyorsunuz yani? Gerçekten o hissi sana veriyormu ordaymışssın gibi

Peki cihacın içindeyken karma VR sanal gerçeklik deneyimi nasıl? Nasıl hiisediyorsunuz yani? Gerçekten o hissi sana veriyor mu oradaymışssın gibi

Gayet iyi, Quest 2'yi kuzenim almıştı onu deneyimleme fırsatım da oldu. Sadece oyun için kullanacaksanız, Quest 2 hayli hayli yeter. 31-32 K'lara gerek yok bi' VR için. Pil açısından Quest 3 önde bunu dışında ben pek bi' farklılık göremedim. Ayrıca kullanırken alanınızın büyük olmasına dikkat edin. Kuzen oynarken lambaya kafa atmıştı yanlışlıkla :D

Gayet iyi, Quest 2'yi kuzenim almıştı onu deneyimleme fırsatım da oldu. Sadece oyun için kullanacaksanız, Quest 2 hayli hayli yeter. 31-32 K'lara gerek yok bi' VR için. Pil açısından Quest 3 önde bunu dışında ben pek bi' farklılık göremedim. Ayrıca kullanırken alanınızın büyük olmasına dikkat edin. Kuzen oynarken lambaya kafa atmıştı yanlışlıkla :D
Quest 3s yi biliyormusunuz? Quest 2 değilde belki onu terich etmelimiyim?

Bilgim yok dostum onun hakkında. Anladığım kadarıyla oyun için alacaksınız. Quest 3'ü alırsanız buna niye bu kadar para baydım diye sorgularsınız. Quest 2 oyun için yeter de artar, zaten adam akıllı az oyun var VR için.

Quest 3S yi biliyor musunuz? Quest 2 değil de belki onu terich etmeli miyim?

Furkan Akman'ın videosunu izlemiştim, bütçesi olmayıp Quest 2 almayı düşünenler için Quest 3S öneriyor. Fiyatı da bir hayli ucuz Quest 3'e kıyasla.

Bilgim yok dostum onun hakkında. Anladığım kadarıyla oyun için alacaksınız. Quest 3'ü alırsanız buna niye bu kadar para baydım diye sorgularsınız. Quest 2 oyun için yeter de artar, zaten adam akıllı az oyun var VR için.
Furkan Akman'ın videosunu izlemiştim, bütçesi olmayıp Quest 2 almayı düşünenler için Quest 3S öneriyor. Fiyatı da bir hayli ucuz Quest 3'e kıyasla.
Bu arada söylemeyi unutmuşum, bilgisayarım RTX 4060'lı bir laptop. Tüm oyunları açıyor, onunla kullanmayı düşünüyorum ve bazı forumlarda insanların PC ile kullanacaksan Quest 3 alın dediğini gördüm.

Bu arada söylemeyi unutmuşum, bilgisayarım RTX 4060'lı bir laptop. Tüm oyunları açıyor, onunla kullanmayı düşünüyorum ve bazı forumlarda insanların PC ile kullanacaksan Quest 3 alın dediğini gördüm.

Bütçe varsa elbette Quest 3 alın hocam hepsinden iyi.

Eski bi' Quest 3 sahibi olarak söylüyorum. Gayet iyi ancak oynadığınız oyuna göre eğlenceli gelir veya gelmez. Rec Room, Cooking Simulator gibi oyunlar oynuyordum,bayağı eğlenceliydi. Yabancı diliniz gelişmiş ise ayrıca eğleneceksiniz emin olun, voice chatli oyunlarda vs.Ancak 32 K verilecek kadar aman aman bi’ özelliği olduğu tarafında değilim ben.
27k civarina varda, Turkiye'de gereksiz pahaliymis.

Quest 3s yi biliyormusunuz? Quest 2 değilde belki onu terich etmelimiyim?
Bende Quest 3S var. Islemci olarak 3 ile ayni islemciye sahip ama ekrani daha dusuk cozunurluk ve gorus acisina sahip. Incelemem var;

Asiri begendigim bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı