Quest 3S mı yoksa direksiyon seti mi alınmalı?

emir demirer

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar belli bir süredir düşünüyorum ama çok kararsız kaldım benim Rampage V900s direksiyon setim var fakat pek de memnun değilim. Bu yüzden G29 almayı düşünüyordum. Ama bir anda karşıma VR çıktı ve VR olan arkadaşımda olduğu için onla da oynamayı düşünüyorum. Ayrıca Simulator'de yaparım bu şekilde. Sizce G29 upgrade mi meta Quest 3S mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar belli bir süredir düşünüyorum ama çok kararsız kaldım benim Rampage V900s direksiyon setim var fakat pek de memnun değilim. Bu yüzden G29 almayı düşünüyordum. Ama bir anda karşıma VR çıktı ve VR olan arkadaşımda olduğu için onla da oynamayı düşünüyorum. Ayrıca Simulator'de yaparım bu şekilde. Sizce G29 upgrade mi meta Quest 3S mi?

Hocam yakın zamanda bende bunu düşünüyordum fakat VR zamanla sıkıyor sistem gereksinimlerinin iyi olması gerekiyor vs. vs. Çokça şey var ve zaten benim de bununla ilgili açtığım bir konum var. Zaten şu an elinizde bir direksiyon seti varmış. VR alırsanız ETS vs. gibi oyunları da tam deneyim oynayabilirsiniz bence. Ama karar sizin. (çok saçma yazdım isterseniz detaylıca konuşabilirim)

Merhaba arkadaşlar belli bir süredir düşünüyorum ama çok kararsız kaldım benim Rampage V900s direksiyon setim var fakat pek de memnun değilim. Bu yüzden G29 almayı düşünüyordum. Ama bir anda karşıma VR çıktı ve VR olan arkadaşımda olduğu için onunla da oynamayı düşünüyorum. Ayrıca Simulator'de yaparım bu şekilde. Sizce G29 upgrade mi meta Quest 3S mi?
Hocam VR bir süreden sonra sıkar direksiyon seti daha mantıklı bence.

Hocam yakın zamanda bende bunu düşünüyordum fakat VR zamanla sıkıyor sistem gereksinimlerinin iyi olması gerekiyor vs. vs. Çokça şey var ve zaten benim de bununla ilgili açtığım bir konum var. Zaten şu an elinizde bir direksiyon seti varmış. VR alırsanız ETS vs. gibi oyunları da tam deneyim oynayabilirsiniz bence. Ama karar sizin. (çok saçma yazdım isterseniz detaylıca konuşabilirim)
Hocam sistemim RX 6700 XT ekran kartı AMD RYZEN 5 5600 işlemcisi var.Ondan pek sorun olmaz benim için

VR'in keyfi bir başka ama G29'da güzeldir.
Hocam sizce hangisi?

Hocam VR bir süreden sonra sıkar direksiyon seti daha mantıklı bence.
Hocam Forza 5 ETS ve Assetto corsa oynuyorum onun haricinde önerebileceğin oyun varmı.Ben pek oyun bulamadım

Önce VR alın ama direksiyon seti idare etmelik ise edin bir şey olmaz.
Hocam v900s zaten sonraki sene lgs senem ondan şu anlık vr daha sağlıklı gibi düşündüm.Çünkü g29 kurmaya vaktim olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı