DHL gönderisi başka birisi şubeden alınır mı?

• Konuyu başlatan al_ph
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 50

al_ph

Decipat
Daha fazla  
İnternetten ürün sipariş verirken yanlışlıkla alıcı ad soyadına anneminkini girmişim. Kargo firması DHL ecommerce. Şubeden teslimi seçmiştim, acaba teslim alırken sıkıntı oluşur mu? Sonuçta benim kimliğimde de annemin adı soyadı yazıyor ve alıcı telefon numarası da benimki.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten ürün sipariş verirken yanlışlıkla alıcı ad soyadına anneminkini girmişim. Kargo firması DHL ecommerce. Şubeden teslimi seçmiştim, acaba teslim alırken sıkıntı oluşur mu? Sonuçta benim kimliğimde de annemin adı soyadı yazıyor ve alıcı telefon numarası da benimki.
Durumu açıklarsınız. Zaten teslim ederken telefona kod gönderiyorlar. Size geldiği için problem yapmazlar.

Alıcı adı önemsiz ister soyadınız aynı veya farklı olsun telefona gelen kodu söyleyip hiçbir şey demeden bile alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı